Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość minotaurasa

potrzebuję kupić laptopa

Polecane posty

Gość minotaurasa

jaki ?

Gość minotaurasa
chodzi o firme

Gość LAPD
Kup desktopa i daruj sobie lapka.

Gość alone 4 ever
zależy za jaką kase... nie polecam msi, a zwlaszcza hp :o

szczerze najlepszy jest normalny stacjonarny komputer raz że wydajniejszy niż laptop dwa większe możliwości rozbudowy w laptopie już dużo trudniej coś wymienić. Kwestia też do czego chceszużywać laptopa jeżeli tylko do surfowania po necie czasem programy biurowe nie grasz nie oglądasz filmów w HD. Wystarczy wtedy laptop do 2 tysięcy złotych.

Gość Jolaolalaa
Nie polecam Accera, sama mam Asusa i jestem bardzo zadowolona

jeżeli chcesz grać w nowe gry oglądać filmy w HD to trzeba wydać w przypadku laptopa w granicach min 4 tysięcy złotych. Wtedy to już lepiej kupić normalny deskop.

Gość NimfaBed
TOSHIBA!!!!!!!!!!!

Gość jak net, gg, word/excel
asami film z dvd to praktycznie każdy starczy. Posprawdzaj np przez google kilka modeli z twoje przedziału cenowego na forach.

Gość minotaurasa
nie gram, potrzebuję do programów biurowych, netu,poczty napaliłam sie na Della

Gość minotaurasa
filmy też chce oglądać online z netu

Gość alone 4 ever
delle były dobre kilka lat temu :( te najnowsze przynajmniej z serii 15r to badziew straszny :o a jak bys jeszcze trafiła na della z polskiej fabryki to już masakra :( za w miarę fajnego laptopa trzeba dać minimum 2500, za 3k to już można mieć świetny sprzęt. Nowe najpopularniejsze asusy z serii min k52 też rewelacyjne nie są, mają cieniutkie zawiasy trzymające ekran, do tego ugina się klawiatura nawet przy niweielkim nacisku :/ do tego mają beznadziejne matryce :o

Gość alone 4 ever
ponadto nie wiem dlaczego producenci uparli się na dawanie tych beznadziejnych błyszczących lakierowanych obudów :o ładnie to wygląda na wystawie ale jak się z tego korzysta to jest coś okropnego :o a na dodatek bardzo szybko się rysuje...

Gość alone 4 ever
Toshiba najtańsze modele to już też nie to co kiedyś :( jedynie seria A660 jest solidnie wykonana :D

Gość alone 4 ever
generalnie nie patrz na firmę tylko na konkretne modele na jakie cie stać... warto dorzucić czasem stówę czy dwie i wybrać sprzęt nowocześniejszy/solidniej wykonany ale pamiętaj absolutnie nie daj sobie wcisnąć laptopa firmy msi albo hp :o z konfiguracji to procesor min pentium p6000 / intel core i3 3 gb ram ddr3 dysk w zależności od potrzeb grafika jeśli do zastosowań biurowych i neta to intel hd w zupełności wystarczy złącze HDMI też dobrze by było

Gość minotaurasa
aha dzięki a może kupić laptopa Dell z tej starszej serii i nie wyprodukowanego w Polsce

Gość minotaurasa
nie mam raczej pieniędzy, mam juz stacjonarny i musze dokupic laptopa do 1000 zł net, office, filmy, poczta, to wszystko