Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lebara1000

Dlaczego on mi to robi???

Polecane posty

Gość Lebara1000

Mieszkam w obcym kraju, przeprowadzilam sie jakis czas temu z chlopakiem, okazalo sie , ze jestem w ciazy. W Polsce prowadzilismy beztroskie zycie , ktore ogolnie skladalo sie z imprez, alkoholu i innych uzywek. Jestem w 8 miesiacu, od pierwszego miesiaca zrezygnowalam z wczesniejszego zycia, bo dziecko jest dla mnie najwazniejsze. aktualnie nie pracuje i siedze w domu, chlopak po pracy caly czas spi, nie spedza ze mna czasu, nie opiekuje sie mna jak inni swoimi ciezarnymi, wazniejsi sa dla niego koledzy i narkotyki :( kocha dzidziusia i wiem , ze bylby dobrym ojcem , ale juz dluzej nie moge ... chyba oszukuje sama siebie! wracac do kraju i wychowac dziecko sama ???

Gość alicja27
pewnie e go olej

Gość tidity
jak takie zycie prowadziliscie imprzy narkotyki , to czego sie spodziewalas? ze on sie zmieni?

Gość deserek do kafe
taaa Kocha dzidziusi i byłby dobrym ojcem...dałby mu działkę:) Zastanów się Kobieto...To gówniarz a nie przyszły ojciec

Gość Lebara1000
rodzina to odpowiedzialnosc, ja sie zmienilam, dom i milosc dla mojego dziecka jest dla mnie najwazniejsza ... tak bylam pewna ze sie zmieni.

Gość Lebara1000
hallo ...

bazienka ty masz zawsze mądre pomysły. najłatwiej tak rzucić wszystko bo na kafe tak radzą. dziewczyno a gadałaś z facetem? mówiłaś mu co ci przeszkadza? jak reagował?

Gość Lebara1000
Codziennie z nim rozmawiam. Mowi, ze gdy przyjdzie dziecko wszystko sie zmiani. Widze, ze sie stara, zarabia na nas, w domu sprzata, dba o czystosc, planuje kazdy szczegol z przyjsciem dziecka. Ale ja jestem na ostatnim miejscu ... koledzy i trawka numerem jeden!

Gość Lebara1000
???

Gość Gagita
No to niunia słuchaj ja tak czekam już 15 lat aby się zmienił a dokładnie to trawa i kolesie nadal są na piedestale a ja jestem ta co drąży dziurę w brzuchu i wku... mam syna ale to nie argument , nigdy nie będzie dobrym ojcem .