Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no przecież że tak

Czy układ bez zobowiązań może przerodzić się w miłość?

Polecane posty

Gość bellyyyyyyyyyy
no jasne ty wiesz wszytsko:d dlatego z ejest tylo sex jezdzimy do jego rodzicow wynajmujemy wposlne mieszkanie;] planujemy otwarcie jego firmy:D wyjezdzamy razem z jego roodzenstwem na likeny:D tak masz racje jemu chodzi tlyko o sex:d jestes pusta...

Gość tidity
zapytaj sie facetow co mysla o takich kobietach

Gość aha i achh
mój mąz sie ze mną nie bzyka, nie ma do mnie dostepu :P :D

Gość dominik- myslisz sie bardzo
debile jestescie- tak chcialas mi odpowiedziec, a ja musze Cie zmartwic, bo Twoja teoria jest zupelnie nietrafiona i niezgodna ze stanem faktycznym. Miedzy nami nie ma bzykanka juz od roku, no i wiadomo dla kazdego z nas, ze nie bedzie na to szansy i nikt na to nie liczy, to nie ten etap, a wszystko inne pozostalo i chec kontaktu jest mocniejsza ze 100 razy, nie widujemy sie juz X miesiecy. Nie wiesz o czym mowisz. "do miłości się nie dochodzi... Tylko miłość wybucha nagle, bez rżnięcia kogoś wcześniej." No to ja Ci wspolczuje takiej definicji milosci.... Swojej wlasnej definicji, bo kazdy racjonalnie stapajacy po ziemi zweryfikowalby Ci, ze milosc nagle nie wybucha, co najwiecej moze byc to zafascynowanie, zakochanie. Milosc to dojrzale uczucie i weryfikuje je wiele przeciwnosci, problemow.

Gość bellyyyyyyyyyy
heh no to odpowiedzcie mi na pytanie ktore zadalam ze jak kobieta inicjuje taki sex bez zobowiazan to znaczy ze koles jest dziwka nie?;]

Gość no przecież że tak
debile jestescieee i tidity- niestety jestem świadoma, że jest bardzo dużo racji w tym co mówicie, dlatego nie neguję Waszych poglądów. Chyba właśnie boję się sobie tego uświadomić, bronię się przed tym, bo chciałabym być odbierana poważniej.

Gość no przecież że tak
dominik mylisz sie- oj, zdecydowanie zgadzam się ze stwierdzeniem, że miłość to pewnego rodzaju proces, który może trwać naprawdę długo.

Gość bellyyyyyyyyyy
nobo to jest puste myslenie ze nie dopuszczasz ze sa inne przyadki niz tweoje czy jakies tam ktore widziałas- to znaczy byc ograniczonym no pogodz sie z tym.

Gość no przecież że tak
debile jestescie- no ale nie mów nic nie warci, bo to nieprawda i w dodatku możesz kogoś zranić.

Gość bellyyyyyyyyyy
ale on nie jest niedorozwniety. dlaczego uwazacie ze faceci sa niedorozwinieci i prosci? ze jak sie przespi to do konca zycia beda myslec ze dziwka. facet tez ma uczucia i wie co czuje i wcale nie musi byc taki glupi zeby kogos szufladkowac ze zwgledu na jakas tam sytuacje i facet tez rozumie ze rozne sytuacje sa w zyciu i potrafi to rozwiazac tak jak my.

Gość no przecież że tak
do was wszystkich- opowiesz coś więcej? :)

Gość upupuppupu
uppupu

Gość upupuppupu
tr4mplo

Gość ogień i pióra
Najgorzej jak jedna ze stron nie wie że wchodzi w układ bez zobowiazań. Np facet mówi kobiecie ze chce zwiazku a tak na prawdę chce układu.

Gość MagdakatarzynaJola
Ja jestem w takim układzie, niestety, zakochałam się w nim i jestem załamana, na samym początku powiedzial: Tylko się nie zakochaj, nie potrzeba było mi duzo czasu, zakochałam się. Ciągle o nim mysle, czekam na smsa. Czasami daje mi jakieś sygnały,ze jest zazdrosny,ciagle pyta co u mnie. Ale nic z tego, on lubi się bawić, często się kłocimy, on potrafi się chwalić jak to kiedyś ruchał sie w trójkacie, jak kocha seks analny, a ja nie moge tego znieśc, I wtedy jest awantura. Wyzywamy się, niby konczymy kontakt, na drugo dzien patrze i już wiad od niego, i tak ciagle. czy jestem naiwna? Tak i wiem o tym. Nie potrzebuje komentarzy sama nie mam o sobie dobrego zdania. po co dalej w tym siedze? Bo gdy się spotykamy mam te poicałunki, czułosci...

Gość ogień i pióra
współczuję Ci

Gość MagdakatarzynaJola
To nie ma sznas na zwiazek, mam ochotę sie odciać i pokazać mu jaka jestem. Miec go głeboko w dupie

Gość ogień i pióra
Dlaczego tego nie zrobisz?

Gość niekafe niekafe
byłam w takim i nie polecam. Po pierwsze nie wiedziałam, że to taki układ. Wyszło wszystko dopiero wtedy, gdy zaczęłam nawiązywać do naszego związku, i gdy byłam zakochana po uszy - wtedy dowiedziałam się, że podobno "mówił mi, że nie będzie to związek w dosłownym znaczeniu", lecz że jesteśmy przyjaciółmi, ponieważ on nie chce się zobowiązywać być na każde moje wezwanie. Zdarzyło mi się też być w takiej relacji, gdzie wiedziałam jaki to charakter, pomyślałam że jestem taka nowoczesna i wyzwolona i wszystko będzie jak na amerykańskich filmach - ale zakochałam się po 2 tygodniach i zaczęłam sobie wyobrażać, że z tego może coś być, że może się ta relacja przerodzić w miłość. Oczywiście nic takiego się nie stało ze strony faceta. Jesli więc chcesz wejść w taka relację od razu licząc na to, że to ma się przerodzić w miłość, będziesz bardzo, bardzo rozczarowana. Co do domniemanego braku wierności, to chyba mity. Ja wchodziłam w te związki gdy byłam wolna, a gdy w dodatku się zakochałam, to fiksowałam się na tym moim celu, a nie na innych facetach. Poza tym jeszcze jedna konkluzja. W moim życiu trafiłam na samych chujowych facetów, i nie nawiązuję tu do ich przyrodzenia ale zjebanego charakteru.

Gość MagdakatarzynaJola
Boję sie,ze już nigdy go nie zobacze, w sumie może i lepiej, bo i tak cierpie a tak jakoś minie:-(

Gość krowa rasowa
to tak zrob zamiast tracic czas i zycie na faceta ktory cie nie chce tez kiedys bylam w takim ukladzie, tyle ze ja sie nie zakochalam nam odpowiadalo jednej i drugiej stronie to jak jest do czasu az on nie zaczal ... udawac/starac sie/nie wiem jak to nazwac - zwiazku. wtedy wszystko sie zepsulo, bo ja nie wiedzialam czego on chce, czego ja chce i ... wplatalam sie w drugi taki uklad, hehe ale to stare dzieje, milo powspominac

Gość ogień i pióra
ale czy warto być w takim układzie ? Płaci się za to szczęściem, godnością , szansą na zdrowy zwiazek

Gość MagdakatarzynaJola
w poniedziałek bylo nasze ostatnie spotkanie, od wtedy nie odezwał się, mam tego dosc, macie racje, bedzie ciezko ale lepiej z czasem

Gość ogień i pióra
tylko czy potrafisz mu powiedzieć : spadaj, gdy znowu się odezwie czy polecisz do niego cała szczesliwa ?

Gość MagdakatarzynaJola
Myśle,ze potrafie tak powiedziec, już tak robiłam...Ale potem przepraszałam...go

Gość krowa rasowa
przepraszalas go???

Gość MagdakatarzynaJola
tak, bo raz zakonczylismy kłotnią a ja zamiast się opanować powiedziałam mu,ze ma spierdalac, ze ma cos z głową, ze jest głupim chujem, jak dziecko:-(

Gość krowa rasowa
to faktycznie nieladnie widzisz do czego moze cie doprowadzic tkwienie w takim zwiazku? chcesz tego na serio?