Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Załamana123Betta

4 miesiące przed ślubem żucił mnie narzeczony??

Polecane posty

Gość Załamana123Betta

Co mam zrobić? Jestem kompletnie załamana! Cały czas płaczę...Pisze że już nie chce byc ze mną żebym nie dzwoniła itp! Co mam zrobić- proszę poradzcie!

fatalna sprawa, ale nic niestety nie możesz zrobić. na pewno należą ci sie jakies wyjaśnienia, jeśli jednak on nie chce z toba rozmawiać nie zmusisz go do tego. teraz emocje biora górę więc może lepiej żeby do niego nie pisała i nie dzwoniła, daj jemu i sobie dzień może 2. wiem że teraz to cie wcale nie pocieszy ale dobrze sie stało, jeśli przynajmniej jedno z was nie jest szczęśliwe to ślub były najgorszym co moze was spotkać. teraz najważniejsze to daj mu chwile czasu. może napisz mu spokojnego smsa że prosisz o rozmowe za kilka dni, ale nie z wyrzutami czy pretensjami bo to nic nie da. w tym czasie odwołaj wszytsko, pozabieraj zaliczki gdzie sie da i jaknajszybciej poinformuj gości o tym co się stało.

Gość Załamana123Betta
Czekam już 2 dni! Ale jeszcze poczekam, ale co ja przeżywam to jakaś masakra! Nie jest odważny i nie chce mi tego powiedzieć prosto w oczy! Taki z niego tchórz! Może coś się wyjaśni!

Gość mikaya27
matko to straszne, no ale jakiś powód musiał być, współczuje

Gość 13f
Jeżeli był ortofaszystą, to raczej nic dziwnego...

Gość jhbjhb
wiem ze ciezko w to teraz uwierzyc, ale mysl pozytywnie, moja przyjaciolke chlopak zostawil miesiac przed slubem..co sie pozniej okazalo zdradzal ja z jakas 17 latka..2 lata pozniej;) czyli dzis..kolezanka jest w ciazy, szczesliwie zakochana, w ta sobote wychodzi za maz za faceta ktorego szalenczo rozkochala tez w sobie, podziekowala bylemu:) ktorego 17stka zucila, on stoczyl sie na dno blagajac ja o powrot..i mowiac jej ze zaluje ze tak sie stalo i chcialby cofnac czas:) powiedziala mi ze chyba Bog nad nia czuwal:)

Gość akurat rozkochala
zlapala go na dziecko, jeden z najstarszych sposobow swiata. w dodatku mozliwe, ze dziecko nie jego - ja mam taki przypadek w dalszej rodzinie ;) starsza corka niepodobna do ojca i calej rodziny.

Gość haust
Spoko, ja swoją zostawiłem 2 miesiące przed ślubem...

Gość japikolemasakiera
rzucił!!!!!!!!!!!!

Gość gtyu
ffffffffffffff