Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ????>???

Dylemat po randce

Polecane posty

Gość ????>???

Byliśmy wczoraj na drugiej randce w kinie. Wszystko pięknie, ładnie. Pierwszy delikatny dotyk dłońmi, później mały buziak na dobranoc... I tyle... NAwet nie napisał, że już jest w domu....Dziś wysłałam mu dwie wiadomości i nic...Cisza jak makiem zasiał...Aż mi się ryczeć chce bo wydawał się być naprawdę zainteresowany mna ;((

Gość ????>???
;((((((

Gość ????>???
na to wygląda. Tylko, że ja wolę mieć klarowną sytuacje. Powiedziałby mi"spadaj" to oczywiście dałabym mu spokój,. A tak siedzę i rozmyślam co było nie tak...

Gość nie raz
Jeżeli nie odpisuje, to więcej wiadomości nie wysyłaj. Nic tak nie studzi zainteresowania jak kobieta ze śliną kapiącą z kącika ust ;) Może coś się stało, że się nie odzywa. A jeżeli nie jest zainteresowany, to przynajmniej będziesz żałować tylko tego, że nie wyszło, a nie tego, że przy okazji wyszłaś na nachalną harpię.

Gość ????>???
Tak myślę,że dam sobie spokój. Tym bardziej, że do tej pory zdarzały się dni bez sms'ów. Może sam zatęskni :D

Gość deserek do kafe
Kurcze...też tak chce...dziewczyna szaleje po 1 czy 2 randce a jeszcze nic właściwie się nie zdarzyło. No bo dla ciebie to miało znaczenie a dla niego nie. Nie odzywa się, więc daje do zrozumienia, że nie ma szacunku. Nie łudź się...Nawet jeśli się odezwie, to ma w tym interes

Gość ????;???
Ehh, blondynką jestem i blondynką pozostanę.... Najwidoczniej kto inny jest mi pisany :)

Gość a ja mam pytanie....
Po co dziewczynko w ogole pisalas??? Zapamietaj sobie i wez do serca moja podstawowa zasade: Nigdy nie pisz pierwsza! A szczegolnie po randce. Nawet jak bedzie Cie zjadalo. Jakos nigdy sie nie przejechalam na tej mojej zasadzie. Bedac facetem tez raczej srednio bym parla do kontaktu z laska, ktora wydawalaby sie byc mna bardziej zainteresowana niz ja ja.

Gość tiditaaaax
zateskni? gdyby wszystko bylo ok pierwszy by napisal

Gość jem swoją kupę
wygląda na to że jest zainteresowany bardziej innymi rzeczami jak Tobą. Dla ciebie ten dotyk i buziak znaczyły dużo, dla niego wcale nie musiały Co ci poradzić? Zle zrobilas ze do niego pisalas pierwsza ja bym nigdy tak nie postąpiła. NIGDY BTW. Skomentowałabyś mój topik?

Gość koktajlMleczny
niektorzy nie lubia pisac smsow

Gość koktajlMleczny
ja tez bym napisala pierwsza jakby mi zalezało ale to bylby zapewne błąd :)

Gość co to jest Leśny Dzban?
jw

Gość niezalogowana furgonetka
a co ja mam pwoeidzieć/??? znam kolesia od lipca..wiedzieliśmy się parę razy..byliśmy razem na weselu. teraz jest w wojsku, osttanie pożegnainie było takie dziwne, pocałunek w policzek, choć czyłam że oboje chvcemy więcej... i powiedział ze mnie odwiedzi...chodziło o ten weekend..i się nie odzywa... też mu napisałam..odpisał, że nie maja czasu bo kończa wszystko o 22, no ale po co mi gadał zenprzyjedzie??? skoro teraz mam wrazenie ze sie nie kwapi?

ta jest wino z górnej półki

W relacjach damsko męskich kobiety popełniają tylko jeden błąd - ściągają majtki przy niewłaściwym facecie :).

Gość ????;???
No głupia byłam, wiem to po fakcie. Mam dzięki temu nauczkę na przyszłość

Leśny Dzban to jest trunek porównywalny z najznamienitszym tokajem albo przedniego sortu reslingiem tylko dla niepoznaki ma inne opakowanie :classic_cool:)))

kobieta nie pisze sms do świeżo poznanego faceta pierwsza! poważny facet nie bawi się w sms-ki no chyba że małolat smsy są dla gimgówna a nie dorosłych

Gość koktajlMleczny
może jest nieśmiały? dlatego wszystko rbi pomału- rozmowa, całus.. za 3 miesiące może złapie cie za cycek? :D ale jeśli sie nie odezwał to niezbyt miło z jego strony skoro obiecał. Zadzwoń do niego jeśli ci zależy bo może już inna chce go zwinąć dla siebie? przypomnij mu o sobie :)

Gość koktajlMleczny
a ja nie sądzę że smsy są tylko dla małolatów :);)

Trzeba mieć czas by zatęsknić a nie tak za przeproszeniem napierdalać bez sensu całą dobę od rana do nocy jak nie smsy to telefony.

do było do mnie że moze jest niezmiłąy??? ja wiem, ze ten mój kolega jest.:/ choć na weselu nie był taki;) u nas to raczej nie jest czymś złym ze ja 1 napisałam, bo ja nie nalegam, napisałam jednego co słychac , zeby dac mu szansę na dalsza rozmowę... no ale ile mozen czekać aż znowu go zabczę??odezwałam sie po półtora tyg, teraz dopiero na sylwak si epewnie zobaczymy ehhh

tzn on jest nieśmiały

up