Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani Smakowita

Macie juz play na sylwestra ??

Polecane posty

Gość deserek do kafe
play mam nawet do wczesniej:P

Gość koktajlMleczny
to bedzie pierwszy nasz sylwester w domu. Z synkiem. Zawsze jeździliśmy w góry. Klimat jest super. Polecam Murzasichle. 2 km od Zakopca

Gość wweenniiaa
pomozcie bo wyglada na to ze kolejnego sylwestra spedze w domu a ja nie chce, odkad rozstalam sie z facetem sylwka spedzam tylko w domu :-( ale zaczyna robic mi sie glupio przed rodzicami, myslicie ze spedzenie go w hotelu bedzie dobrym planem? znajomych mam malo i nie sa oni tacy bliscy, nigdy nie proponowali mi sylwka a ja nie chce sie wpraszac. macie jakis pomysl , co moge zrobic samotnie w sylwka, gdzie wyjsc zeby nie siedziec w domu?????????

wweenniiaa na twoim miejcu wyszłabym o 20 na dwór i wróciła o 3 nad ranem:D W tym czasie odwiedzilabym wszystkie miejscowe bary, piła ile wlezie i nawiązywała nowe znajomosci :)

Gość koktajlMleczny
idz gdzies do klubu ale w pojedynke to bezsensu. Jednak jesli nie masz wyboru to moze tam kogos poznasz?

Gość wweenniiaa
chyba zartujesz nie to nie w moim typie. rozmyslam opcje wynajecia pokoju na te jedna noc, bo innej opcji nie widze. no chyba ze poznam jakas dziewczyne z woj. slskiego ktora tez nie ma co robic w sylwestra i zorganizujemy cos razem :-P

Gość wweenniiaa
ale ty masz faceta i z nim cos organizujesz.. a ja bym chciala cos zorganizowac z samotna dziewczyna, taka jak ja (zeby nie bylo nie jestem ani bi ani lesbijka) poprostu chcialabym spedzic sylwka z kims kto nie ma zadnych planow na sylwestra i nie zanosi sie na to zeby mial, ale chyba nie uda mi sie kogos takiego znalezc...