Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kosaaa

zatrucie pokarmowe?

Polecane posty

Gość kosaaa

mam poważny problem, może coś poradzicie wczoraj coś mnie podkusiło i kupiłam w garmażerce krokiety z mięsem, zjadł tylko mój mąż.. w nocy narzekał że boli go brzuch, ale przeszło mu... dzisiaj wracam do domu i okazuje się, że naprawdę kiepsko się czuje - ból głowy, gorączka 39 st, bóle mięśni-jak to określił.. ale mówi że wymiotów, ani biegunki nie miał, sama już nie wiem, czy to zatrucie czy może zwykłe przeziębienie go dopadło - ale innych objawów typu katar, kaszel itp nie ma... martwię się trochę, bo już zdążyłam się naczytać o poważnych zatruciach np jadem kiełbasianym i boję się żeby to nie coś równie poważnego było... nie wiem co robić... on właśnie śpi; standardowo bagatelizuje i śmieje się że przesadzam, że to tylko wirus jakiś...

Gość kosaaa
boję się żeby nie zbagatelizować czegoś poważnego, a z drugiej strony w szpitalu pewnie by nas wyśmiali - wiecie jak traktują ludzi czasami..

Gość ghsdfghjm
lepiej niech wyśmieją niż ma się coś stać należy wam się opieka medyczna, prawda? należy więc z niej korzystac nie musicie wiedziec, czy to cos powaznego, czy nie wysoka temp. bez wyraźnej przyczyny nie powinna być lekceważona

Gość kosaaa
no właśnie to ta gorączka mnie najbardziej martwi, raczej nie jestem jakaś przewrażliwiona zazwyczaj..

Gość chora magdalenaaa
ja trzeci dzien w domu leze, gorączka, kłujący ból zołądka, nasilający się po piciu lub jedzeniu, dreszcze powoli ustępują, ból stawów i mięśni Też podejrzewam zatrucie, chociaż to może być wirus. Tak czy siak trzeba to wylezec. na to leku nie ma;/

Gość greeegaaa
"Też podejrzewam zatrucie, chociaż to może być wirus. Tak czy siak trzeba to wylezec. na to leku nie ma;/" to nie średniowiecze najpierw lekarz potem decyzja o wylezeniu zdrowie łatwo stracić na zawsze......

Gość kosaaa
no chyba i tak poczekamy do jutra, bo ten uparciuch na pewno nie da się zaciągnąć na ostry dyżur żaden...