Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agnieszka_20

Nie podobają mi się polscy faceci!

Polecane posty

Gość Agnieszka_20

Mówi się, że ludzie dobierają się rasowo, że szukają kogoś, kto jest do nich podobny. Może nie konkretnie szukają, ludzie robią to podświadomie. No własnie... Jestem Polka ale moja uroda do typowo polskiej na pewno nie należy, mam kruczoczarne włosy, jestem opalona, ciemna karnacja, czarne oczy, przez ludzi byłam nazywana różnie - Azjatka, Chinka, mulatka itp... Nie narzekam na swoją urodę, wręcz przeciwnie, jestem bardzo wdzięczna Panu Bogu, że obdarował mnie tak oryginalną urodą, zwracam uwagę na ulicy, mężczyznom tez bardzo się podobam. Ale? Więc w czym tkwi mój problem? Więc mój problem tkwi w tym, że nie podobają mi się polscy faceci. Naprawde próbowałam, umawiałam się z wieloma, nawet potrafiłam się zakochać, ale nigdy nie potrafiłam stwierdzić, że facet jest wizualnie w moim typie. Po prostu mam tak podświadomie, że chciałabym faceta, który jest "mojej rasy". Tylko tacy faceci tak naprawdę są dla mnie atrakcyjni! Miałam dosyć, że wcześniej czy później tych facetów rzucałam, bo podświadomie pragnęłam faceta atrakcyjnego dla mnie - czarne włosy, mulat... Mieszkam w małym mieście, nie ma tu takich facetów. W większych może i sa ale jakoś tam nie bywam. Mam już 21 lat, a koleżanki ciągle pytają czemu nie mam faceta, skoro nie mogę się od nich odgonić. A ja już mam dosyć odganiania się od facetów, którzy mnie nie kręcą!!!

tzn w niemchecz jest duzo fajnych,roznego rodzaju, zalezy jakich lubisz turek, chinczyk,murzyn, do wyboru :D

Gość sdhsfhfdfgsdg
Aha i co w związku z tym?? Czego oczekujesz od forumowiczów?/

Gość Agnieszka_20
Nigdy nie byłam, ale wiem jak wyglądają ludzie, na żywo tez ich widziałam, kręcą mnie tylko rasy z czarnymi włosami, ciemną karnacją... Bo sama tak wyglądam!

Gość Agnieszka_20
Sama nie wiem czego, tak pogadać. :)

Gość Agnieszka_20
Niemcy na pewno nie w moim typie, facet musi miec czarne włosy. A może na forum się jakiś znajdzie?? (Właśnie na to wpadłam)

Gość sdhsfhfdfgsdg
dygo0tka To ja już wiem czemu wstawiłaś swoje zdjęcia do oceny :P

Gość piękność o poranku
ekhm. bardzo oryginalna uroda 😭 posiada ja jakies 5,5 miliarda ludzi na 6 miliardów wogóle. poza tym podziwiam cie, ze dajesz rade byc mulatka i azjatka na raz :D :D :D buahahahahahahahahahaahaha małomiasteczkowy dziewuch z ograniczonymi horyzontami.

Gość poszukaj sobie Roma
rzeczywiście są przystojni ewentualnie jedź do Brazylii, Indii, Etiopii...

Gość sdhsfhfdfgsdg
Agnieszka_20 "kruczoczarne włosy, jestem opalona, ciemna karnacja, czarne oczy, przez ludzi byłam nazywana różnie - Azjatka, Chinka" Przecież Azjatki i Chinki mają bladą karnacje to jak ciebie mógł ktoś do takich porównywać ?Coś mi tu nie pasuje.

Gość Agnieszka_20
Po co się oddzywasz jak nie masz nic do powiedzenia? Widac daję radę, bo sama tego nie wymysliłam, ja tylko cytuję. A jak mi jakiś małoatrakcyjny polaczek zazdrości, to niech lepiej zamknie to czego otwierac nie trzeba.

Gość małoatrakcyjny polaczek
Nie obrażaj ludzi, bo nazwę Cię kur­wą. 😠

Gość Agnieszka_20
sdhsfhfdfgsdg - też widac nic ciekawego nie masz do powiedzenia, jak masz się czepiać szczegółów, to lepiej wróc do gray w samochodziki,a nie siedź na forum. Ja nie szukam ideału, tylko faceta o mojej rasie, zwyczajnie!! Czy ja powiedziałam, że to ma być ideał? Czy wymaganie czarne włosy, to zaraz ideał??

Gość sdhsfhfdfgsdg
Agnieszka_20 Jak to było do mnie to niby dlaczego tak chamsko od razu-czy ja cie obraziłem? Ale ja już wiem dlaczego jesteś sam i to nie chodzi o twój wygląd ale o twój charakter dziewczynko :P

nie nie, masz racje. ale moze poznasz kiedys blondyna i bedzie ci z nim dobrze, to ze ty jestes ciemna to nawet z blondynem bedzieszsie dobrze prezentowac, charakter jest b.wazny :)

matka ci się z wietnamczykiem puscił a ojciec się przyznał o ciebie? chyba ze masz ojca mongoła? jak ci się polacy nie podobaja to dalej do syjamu! a jak jestes czorna to papua nowa gwinea!

Gość Agnieszka_20
To, że jestem sama, to akurat tylko i wyłącznie mój wybór, bo mnie żaden facet w życiu nie rzucił, tylko ja porzucałam tych biednych ślepozakochanych chlopaczyków. :]

Gość małoatrakcyjny polaczek
Tak, jesteś zwyczajną zołzą. Obrażasz ludzi bez powodu. Nikt Cię nie będzie żałował, jak wyjedziesz z Polski. Adieu!

Gość sdhsfhfdfgsdg
" sdhsfhfdfgsdg - też widac nic ciekawego nie masz do powiedzenia, jak masz się czepiać szczegółów, to lepiej wróc do gray w samochodziki,a nie siedź na forum." Miłego dnia życzę mulatko z China :P nie będę się zniżał do twojego poziomu i się z tobą tu kłócił, bo po co :P

Gość Agnieszka_20
Matka i ojciec mają czarne włosy, ojciec ciemną karnacje, to po nich. Blondyna??? Bleeee w życiu, kojarzy mi się z anemią i w ogóle to niemęskie jak facet jest blondynem!!!