Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agnieszka_20

Nie podobają mi się polscy faceci!

Polecane posty

Gość Agnieszka_20
Na pewno mnie jakiś wybolcuje i porządnie przeczyści komin swoim big wyciorem a wy sobie siedźcie w tej jebanej Polsce i umierajcie z żalu biali brzydale i zazdrośnicy! hahahahahaha

Gość Agnieszka_20
w ostateczności nie pogardzę też gorylem:)

Oj widze, że trafiłam na ludzi z niskim intelektem, którym się w życiu nie udało, pewnie zapiep**** gdzieś na stażu za 700zł, albo studiujecie ochornę srodowiska zaocznie i nie bardzo dociera co mówię. Gonić się białasy, nara nie gadam z tempakami tu agniesia pisala sama o sobie

Gość belle angelique
Ja obecnie jestem na stażu i studiuję zaocznie, jakoś nie uważam, że z tego powodu mam przerąbane życie ;/ No, ale może ja mam za małe wymagania, nie to, co niektórzy... Widzę teraz to już nawet obciach być na stażu i zaocznie studiować.. to nam czasy nastały! Ciekawe wobec tego jak żyjesz Ty autorko.. Zapewne życie usłane różami...

''Gonić się białasy, nara nie gadam z tempakami'' A my, białasy, nie gadamy z idiotkami, ktore nie znają podstaw ortografii ;) Krzyzyk na drogę :)

Gość Nor-bert.
Dziewczyno nie stać Cię na na zadnego polaka i nikogo innego tylko jakiegoś araba lub murzyna

Jeśli chodzi o mnie, to teoria ras się nie sprawdza. Jestem szatynem o niebieskich oczach, ale ciągnie mnie do ciemnookich brunetek (Europejek, a nie Arabek). Aczkolwiek murzynki już mi się nie podobają.

Gość tomek344
moim zdaniem kazdy czlowiek jest inny . JEsli dla ciebie kazdy polak jest taki sam , to pewnie kszysztof ibisz to klon michała wisniewskiego ... moim zdaniem ktos ma zle pod kopułą .

Gość Miejska panna
Ja mialam taki okres ze akceptowalam tylko Japonczykow i ludzi z podobna uroda...ale glupia bylam i mialam jakies 14 lat:) (ogolnieto moze podobac sie jeden typ urody, np japonczycy maja ten sam). Ale polacy sa zroznicowani do cholery!!!! Nie mozna tak skreslac calego narodu...to zalosne jest