Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anutka87krot2

Kobiety i ginekolodzy pomocy! Kobiece dolegliwości

Polecane posty

Gość anutka87krot2

Może to nie temat na to forum, ale jeśli korzysta się z internetu w tel, to ciężko logować się na wszystkich forach. Mam problem. Czy może mi ktoś pomóc? Mianowicie chodzi o to, że bardzo chcę mieć dziecko. Mam 23 lata i od 3 lat w stałym związku. Ślub wezmę gdy pojawi się dziecko z innym przypadku... Szkoda słów. Od dawna staramy się o dzidzie i nic. A teraz do czego zmierzam. Zawsze od pierwszej miesiączki ok 10 dni przed okresem bolą mnie piersi i krzyz. A tym razem okres skończył mi się 29 października, a już od 5 listopada bolą mnie piersi Dokładnie tak samo jak przed okresem, ale do okresu czyli do 23 każdego miesiąca jeszcze sporo brakuje. W dodatku od tego samego czasu boli mnie prawie ciągle brzuch, ale nie zawsze muszę biegać do toalety. Chwilami czuję coś delikatnie w jajnikach ale żaden z tych bóli nie jest nie do zniesienia. Tylko czasem przez chwilę czuję jakby skurcz w podbrzuszu ale po chwili mija. Mam lekkie mdłości ale nie wymiotuję. Myślałam że może jest mi nie dobrze jak jestem głodna, ale nawet jak zjem to odczówam leciutki odruch wymiotny, a i bóle żołądkowe dają chwilowo o sobie znać. Nawet zasypianie jest niekiedy trudne. To zbyt wiele zmian we mnie. Dodam jeszcze że kochałam się z moim facetem dzień po okresie, więc nie sądzę żeby to mogła być ciąża, bo to chyba troche za szybko chociaż bratowa zaszła w ciążę 3 dni po okresie. Proszę pomóżcie! Nigdy nie Byłam u ginekologa i się nie wybieram no chyba że napewno będę w ciąży to zrobię to dla dziecka. Byłabym bardzo bardzo wdzięczna za fachową poradę kobiecie która się nade mną zlituje. Proszę o odpowiedź na e-mail lub tu na forum. Pozdrawiam