Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zawiedzionaanna

orgazm!

Polecane posty

Gość zawiedzionaanna

nie potrafię mieć orgazmu pochwowego... Mój partner uważa,że to w nim problem... Ja już nie wiem co robić, bo nasze życie seksualne lega w gruzach!

Gość poruszenie_W_bokserkach
napisz na forum, na pewno pomogą!

Gość sdfghsdfgxdcvdvb
Ja też tak miałam z pierwszym partnerem byłam 7 lat miałam orgazm z nim dosłownie 3 razy na początku potem nic gra wstępna ,zabawki erotyczne,żele itd ...Po 7 latach się rozstaliśmy poznałam nowego partnera i co odrazu miałam orgazm i mam zawsze a wiesz dlaczego bo z tamtym mi się nie układało raz chciął być zemną raz nie raz kochał raz nie był czas,że wcale nie chciał sexu ja się o niego prosiłam doszły wyzwiska i rękoczyny zero poczucia bezpieczeństwa poczucia bycia kochanym i pożądanym ja go kochałam jak szalona a on mnie zlewał szmacił itd moja samoocena dotykała dna czułam się gruba i brzydka a on mi to na każdym kroku uświadamniał teraz już wiem dlaczego nie miałam orgazmu oczywiśćie u ciebie może być inaczej,ale zastanów sie czy jest coś co cie boli może jakies kompleksy czy coś ci przeszkadza w partnerze lub coś pamiętasz coś złego co ci zrobił nie mówię ,ze masz go zostawić,ale przemyśl to i zacznij działac od psychiki

Gość zawiedzionaanna
jak mi robi językiem, to zawsze mam. chodzi mi o ten 'głębszy'...