Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Van Marco

Pytanie do Pań

Polecane posty

Gość Van Marco

Drogie Panie mam do Was pytanie. Czy jeśli jesteście zainteresowane jakimś facetem albo widzicie jakiegos fajnego w jakims miejscu publicznym to zwrcacie uwage na jego przyrodzenie poprzez spodnie ? Ciekawi mnie to, poniewaz wiadomo ze kazdy facet widząc jakąs fajną dziewczyne od razu spojrzy z ciekawosci na jej pupe czy cycki.. czy działa to tez jakos w odwrotną strone ?

Gość Dusicielka___
ja osobiście nie ::) no chyba że mam akurat chcice :):)

kurcze nie wiem.. na pewno się przyglądam ogólnie,ale czy zawieszam wzrok na jego "przyrodzeniu" nie zwróciłama na to uwagi.. mogę to robić nie świadomie:) aż sie spróbuję na tym przyłapać:):)

Gość Casandra90
hmm ja zwracam uwage jak widze ze jest mną zainteresowany :) wtedy jakos probuje go sprowokowac i patrze z ciekawosci czy sie podnieca na moj widok :P

Gość loooooooo
tak o na dzien dobry nie zwraca sie uwagi na to. na randce gdy "przez przypadek" sie przytuli badz cos tam zwraca sie uwage czy on reaguje tam na dole:D

Gość mmmmmmmmm :)
albo podczas tańca gdzieś na dyskotece miło poczuc to coś na pupie :P:P przynajmniej wtedy wiadomo ze go podniecamy :):P

Gość poruszenie_W_bokserkach
zatańcz ze mną kotku :classic_cool:

Gość Van Marco
a podnieca Was to, jak widzicie ze facet ma ciasno w spodniach ? próbujecie co jakis czas spojrzec pod jego nieświadomośc czy uznajecie po prostu to za zabawne i raczej was to nie obchodzi ? ;)

Gość Van Marco
Bo ja osobiście uwielbiam jak jakaś fajna cizia obcina mnie łakomym wzrokiem ( a jestem wysoki i bardzo przystojny ), a następnie ociera się dupciom albo pipkom o moją sterczącą męskość, która też jest słusznych rozmiarów. Gdy nic z tego nie wyjdzie to jestem tak napalony, że zaraz szukam najbliższego szaletu publicznego, zamykam się w kibelku i walę konia do upadłego. Swoją drogą to nie zazdroszczę babci klozetowej jak musi ścierać moje litry pachnącej spermy.

Gość Van Marco
ojj dziecko ale masz radoche..

Gość Fiesta_blond
NOO miło czasem spojrzeć jak jest przystojny i ma obcisłe spodnie.... zwłaszcza kiedy moje hormony mają swój dzień ;)

Gość umyj lustro
Oczywiście,że patrzę na krocze...zaraz jak zerknę głęboko w oczy mój wzrok schodzi w dól;)i tam zatrzymuje się na dłuzej;)