Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dusicielka___

CZY SEKS Z NIEZNAJOMYM TO COŚ ZŁEGO?

Polecane posty

Gość Dusicielka___

Hej:) Dziś gdy siedziałam w domu, ktoś zapukał do drzwi - mama poszło otworzyć i był to jakiś młody chłopak (poznalam po głosie początkowo) i miał oferte jakąś o nowe drzwi i takie tam. Z ciekawości poszłam zobaczyć jak wygląda, i chwilę postałam koło mamy. Kurczę... zajebiście przystojny :) Mówi :" o widzę kolejna kobieta w domu :), szukam zony jak szalony " uśmiechnęłam się, chwilke pozniej podal swój numer zeby się z nim skontaktowac w sprawie tych drzwi. Spojrzał na mnie i mówi : " liczę na miłą wiadomość : ) " puścił oczko i poszedł :) Po kilku godzinach zadzwoniłam, przedstawiłam się jako KANDYDATKA NA ŻONKĘ ;) i powiedzialam ze jednak się nie zgadzamy a on na to, że serce mu pęknie :) spytał kiedy idę z nim na kawę:) no i tak się zaczeło :) piszę z nim jak ta idiotka- nawet się nie znamy ;p Mam 18 lat on 24 prawie. Jak dla mnie akurat :) Mamy się jutro spotkać, chce coś ugotować , potem iść na spacer. Wiecie, domyślam się ze moze mu chodzić o seks i szczerze mówiąc on mnie pociąga od pierwszego spojrzenia :) Mogę się z nim przespać ale nie wiem czy to wypada. jak sądzicie? PS. Jestem porządną dziewczyną i nigdy nie miałam takiej sytuacji - miałam tylko jednego partnera seksualnego. Ten jego wzrok mnie dosłownie rozbierał :) ach..

Gość lalka elektryczna
rób tak, aby czuć sie dobrze sama ze sobą, jeśli ci to odpowiada zrob to, nikogo nie krzywdzisz, wiec nie ma przeciwwskazan a morale społeczeństwo niech se w dupe wsadzi, kazdy jest panem swojego zycia.

Gość Dusicielka___
dam mu sie wykorzystać analnie a co mi tam :)

Gość umow sie z nia
jestes porządną a chcesz się roochac na drugiej randce? :D

Gość ...aaa
Ona chce już na pierwszej:) Jak chcesz to bierz. Ja jestem ta porządna co nigdy by tak nie zrobiła ale nie myślę, że jak laska uprawia sex bo ma ochotę to jest od razu puszczalska. Po prostu korzysta z życia i tyle

Gość kłusownik seksualny
Sądząc po twej wypowiedzi,jesteś inteligentna,porządna itd. Ale to za mało na doświadczonego kłusownika.(Nie o sobie mówię). Jeśli by trafiło na doświadczoną,mądrą kobietę,to mogłoby wyjść coś korzystnego dla obojga. Tak to on,jeszcze do tego akwizytor,a to wpływa na charakter,potraktuje cię jak kolejnego klienta i pójdzie dalej sprzedawać. Swe wdzięki.