Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szcoopala iga

chudnę bo nie mam pieniędzy -najlepsza dieta

Polecane posty

Gość szcoopala iga

i nie mam problemów typu - zjeść czekoladę albo dużo obiadu bo nie mam kasy jak jest czekoladka w lodówce to dla dziecka ja nie tknę dziś zjadłam czerstwą kromkę z jajkiem i troche jogurtu nie mam problemu z opracowywaniem diety :D

Gość zadrutowana.
A ja chudnę, bo założyłam stały aparat ortodontyczny i jedzenie sprawia mi problem, a nawet jak mnie zęby nie bolą to po jedzeniu trzeba od razu myć - a ja jestem takim leniem, że jak mam myć zęby dziesiąty raz dziennie, to już wolę nie jeść nic :P I tak w trzy miesiące zgubiłam prawie 7 kg :

Gość szcoopala iga
a to super sposób z aparatem ortodontycznym :D z braku pieniędzy mi się np żołądek skurczył i nawet jak chciałam zjeść drugą czerstwą kanapkę to już ledwo jadłam i odłożyłam taka prawda

Gość kolibertos
a czemu nie masz kasy??

Chwialisz się tym, nie stać cię na jedzenie ? To nie jest normalne :-O I do tego masz dziecko... współczuję mu

Gość kolibertos
sugar kane,idiotko a pamietam jak sama MACIEŻYNSTWO pisalas :D:D:D:D:D:D

Gość szcoopala iga
firma w której pracuje ma kryzys, ociągają sie z wypłaceniem pieniędzy, a jak wypłacą to część, a ja muszę opłacić czynsz, prąd, wodę,podstawowe rzeczy i zostało mi 300 zł do końca miesiąca przecież to nie moja wina pusta sugar_kane

kolibertos - chyba ci sie cos przyidziało, udowodnij :-D Poza tym, moze kiedys rzeczywiscie napisalam maciezynstwo - bo mi sie "r" nie wcisnelo, no i kazdemu zdarzaja sie bledy - ja na szczescie swoje zwykle zauwazam i poprawiam, tak wiec Co to ma wspolnego z tematem hejterko?

szcoopala iga - rozumiem to, że masz chwilowy kryzys - kazdemu może się to zdarzyc. Ale po co zakładasz na tym forum temet w takim tonie, jakbys się tym chwalila? "dziś zjadłam czerstwą kromkę z jajkiem i troche jogurtu nie mam problemu z opracowywaniem diety :-D" :-O

Gość szcoopala iga
ale nie podoba ci się to wyjdź stąd jestem tak biedna i mam ochotę pożartować z tego jak cie to boli to nie czytaj nie widzę sensu płakania nad swoim losem bo i tak nic mi to nie da

Masz rację - płakanie nic nie da. Ale żartowanie z własnej biedy świadczy o nieodpowiedzialnym podejściu do życia.

Gość szcoopala iga
niestety nie spełnię twoich oczekiwań nie będę płakać,nie będę sie użalać ,nie będę żebrać a odpowiedzialności to mogłabys sie wiele ode mnie nauczyc :D

mama_agatki - cóż za inteligentny i wiele wnoszący do dyskusji komentarz 💤 Narzeczony woła na śniadanko, lecę. Bawcie się dobrze :-D

Gość szcoopala iga
ja się bardzo dobrze bawię :D

Gość szcoopala iga
z doświadczenia wiem, że jak ktoś gardzi innymi bo sie im nie powiodło albo znaleźli sie w sytuacji nie ze swojej winy to takich ludzi prędzej czy później spotka to samo , doświadczą tego na sobie i poczują na własnej skórze to nieuniknione