ta inna 0 Napisano Listopad 11, 2010 Witam , wczoraj postanowiłam kochać się z facetem , byłam już na wszystko gotowa .... tylko że pojawił się mały problem .....jego członek nie wszedł cały ... ale nic nie bolało ... próbowaliśmy wszystkiego i nie dało się , co mam zrobić ? proszę o poważne odpowiedzi ... dla mnie to ważne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ergviot4h4p; Napisano Listopad 11, 2010 :/ =/ :I Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ergviot4h4p; Napisano Listopad 11, 2010 :\ ;/ :| Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ergviot4h4p; Napisano Listopad 11, 2010 :E :/;/ :O :/ ;/ :| ;\ ;| Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ergviot4h4p; Napisano Listopad 11, 2010 :/ ;/ :\ :I Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ergviot4h4p; Napisano Listopad 11, 2010 :/ ;/ :\ ;\ :| ;| ;/ :/ ;I :I Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ergviot4h4p; Napisano Listopad 11, 2010 :/ ;/ :\ ;\ :| ;| ;/ :/ ;I :I :l ;L :{ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ergviot4h4p; Napisano Listopad 11, 2010 :/ ;/ :\ ;\ :| ;| ;/ :/ ;I :I :l ;L :{ ;/ :/ :/ ;/ :\ ;| ;\ :| :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ergviot4h4p; Napisano Listopad 11, 2010 :O :O :O ;O ;O ;o :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ergviot4h4p; Napisano Listopad 11, 2010 :oo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach