Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paskudne te pierscionki

praca ... jak uzasadnic wybor ...

Polecane posty

Znalazlam oferte pracy w sklepie sportowym. Cos w ten desen: http://www.sklepsportowy24.pl Zamiast listu motywacyjnego prosza o przeslanie uzasadnienia dlaczego jestesmy zainteresowani pracą właśnie dla tego serwisu. Chce napisac cos oryginalnego, bo pisanie ze jestem komunikatywna, towrzysksa interesuje sie sportem jest troche oklepane ;/ moze ktos pomoze wymyslic jakas rymowanke czy cus ? Albo co wy byscie napisaly.

"Zamiast listu motywacyjnego prosza o przeslanie uzasadnienia dlaczego jestesmy zainteresowani pracą właśnie dla tego serwisu." Przecież to właśnie jest list motywacyjny - wstępne przekonanie pracodawcy, że nasza kandydatura jest warta uwagi. Tę rymowankę to chcesz pisać na poważnie, trzynastozgłoskowcem? (To wtedy już chyba nie rymowanka) :P Zawsze możesz trzasnąć :P: Nie żebym była nachalną Ale jestem kandydatką idealną Sprzedaję rowery sportowe Stare, sprowadzane z Holandii, jakby były nowe Sprzedaję świetnie również wrotki Zawsze mogę się przebierać za maskotki Uśmiech mam zawsze miły W pracę wkładam wszystkie siły ect. ect. Ale prawdę mówiąc wszelkie rymowanki pewnie zwrócą uwagę, ale raczej będą odebrane jako infantylne. Może do reklamy, promocji, organizacji imprez by pasowało, ale do sklepu jakoś moim zdaniem średnio. Jeśli będzie wydumane, nieprawdziwe to i tak wyjdzie później w rozmowie, że to nie jesteś "Ty"

dzieki masz racje, wysle normalny list, a nie bede sie bawila w jakies glupoty :)

na pracownika biurowego/sprzedawce.