Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mateusz25pk

Dziewczyny mam wrazenie ze moja nowa znajoma sie mnie boi?

Polecane posty

Gość Inna forma kochania
a jak ty z nią chciałes jechac na impreze? wystawa dywanów? tak ją na ostatnią chwile zabrac z ulicy? czy to nie brak szacunku? I tak nie zagadałeś nawet wtedy.. Ale czekasz zawsze na ostatni moment...zachowujesz się jakbys miał 200 lat na jej poderwanie..zagadnie...Nie bardzo ci widac zalezy. Bo facetowi zalezy aby byc z ta kobietą, aby z nią rozmawiac, spotykac się.

Gość Inna forma kochania
gapienie sie nie jest formą przekazania, że ona jest Jedyna Bo gapisz się na nią, na nastoletnie dziecko..któe idzie przed nią. Gapisz się na inne. Wiec skąd ona ma wiedziec, że zalezy ci na niej? moze wolisz to nastoletnie dziecko? Byłes tak wpatrzony, że nie widziałeś jej..wyminąłeś ją..zamiast wykorzystac ten fakt spotkania na podryw- posłac usmiech, zagadac cos. A ty wyminąłeś..i gapiłes sie na ta nastolatke wysoka szczupła długie blond włosy.

Gość Mateusz25pk
Ivybluszczu :) zapomnialem dodac ze na przywitanie i pozegananie dajemy sobie całusa to jej nie krepuje? jednak jest w stanie dac mi buziaka,niz spojrzec na mnie wzrokiem dziwne ? prawda

A możesz coś więcej o tej dziewczynie napisać? Jakie są między wami relacje?

Mateusz a nie dużo prościej byłoby po prostu z nią na ten temat pogadać. Albo zapytaj ją jaki ma kolor oczu, zrób coś żeby na ciebie spojrzała. Powiedz jej jakiś komplement. Coś w stylu że ma ładne oczy, tylko szkoda, że tak rzadko możesz w nie spojrzeć. Dla Ciebie to jest dziwne, ale są po prostu dziewczyny nieśmiałe, takie które do tej pory miały niewielu chłopaków albo i w ogóle, bo jak któryś chciał się zbliżyć to po prostu "uciekały". PS: może dziwne wydaje Ci się, że tak tłumaczę tą dziewczynę, ale ja sama to przechodziłam.

Zawsze jak mi się chłopak podobał to się na niego nie patrzyłam. Wydawało mi się, że jak się zacznę na niego gapić to zauważy i zorientuje się, że jestem nim zainteresowana.

Gość Mateusz25pk
Edyciak relacje miedzy nami sa okej,nie zauwazylem zadnych złych co mogloby ja krepowac,mialem taka sytuacje ze przy cmoku kilka sekund go przytrzymala wiec ...:) cos bylo,jest na rzeczy. Ivybluszczu zobacze jak sie rozwinie sytuacja,moze faktycznie pogadam jak bedzie odpowiedni moment i zauwaze cos nowego:) z tego co wiem to miala 2 chlopakow,wiec taka zamknieta nie jest,moze to taka gra z jej strony:) PS nie dziwie sie,fajnie ze ktoś moze mi w jakis sposob pomoc:)

Gość ona20!!!!!@#
Sluchaj jesli masz pewnosc ze jej sie spodobales to poprostu ja chyba oniesmielasz innego rozwiazania nie widze:P jesli bylyscie w 3 a patrzyla na kolege to nic tak czasami jest (tak mamy)

Gość kola23445454
ile sie znacie?

Mateusz w takim razie trzymam kciuki. Mam nadzieję, że wszystko rozwinie się dla Was obojga pomyślnie. Pozdrawiam serdecznie. Buźka:)

Mateusz w takim razie trzymam kciuki. Mam nadzieję, że wszystko rozwinie się dla Was obojga pomyślnie. Pozdrawiam serdecznie. Buźka:)

Mateusz w takim razie trzymam kciuki. Mam nadzieję, że sytuacja rozwinie się pomyślnie dla Was obojga.Buźka:)