Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mata edukacyjna

Czy mata sie sprawdza? Warto na nia wydac

Polecane posty

Gość mata edukacyjna

Mam juz lezaczek-bujaczek, poleccie jaka mata

Gość mata edukacyjna
to nie warto?

tego nie powiedziałam :) każde dziecko jest inne. mój syn bardzo lubił leżaczek, a mata go nie interesowała. siostry syn za żadne skarby nie chciał leżeć w leżaczku. nigdy nie wiadomo... ja kupiłam 3 maty. jedną zwykłą i dwie mobilne. trochę zainteresowała go z fisher price taka jak na tym zdjęciu http://allegro.pl/zestaw-zabawek-lezaczek-mata-fisher-price-vtech-i1308206382.html ale to też góra 5 min.

moja za to strasznie lubiala sie bawic na macie .. a leżaczek nie bardzo jej odpowiadał :) karzde dziecko jest inne dodam ze ma prawie półtora roku i jeszcze sie bawi ta mata tak około godziny tyg. :)

Ja kupiłam mate (baby mix) i jestem bardzooo zadowolona . Mala potrafi się sobą zając nawet godzine ... z czasem wieszam jej inne zabaweczki v

Gość mama sama w domu...
mój synek nie chciał ani leżeć na leżaczku ani na macie obie rzeczy to była strata pieniędzy szybko zaczął raczkować i wtedy to w ogóle nie było już potrzebne (miał 6 miesięcy)

Gość dfghrsfh
U mnie huśtawka dla niemowlaków nie sprawdziła sie za dobrze ale mata tak. Wszystko zależy od dzieciaka, ja bym kupiła, sprawdziła, jeśli nie będzie Twojemu dziecku pasować to sprzedaj. Ja miałam Rainforest z Fishera :)

Gość treejko
mojemu nie podeszla mata,tak samo mogl na kocu lezec.

lezaczka nie mam, mate dostalismy z prezencie, pozaczepialam jeszcze dwa balony i mala ma dzis 3 miesiace. praktycznie caly dzien spedza na macie, uderza w grzechotki, balony jak sie zmeczy to spi, jak wstanie to od razu slychac ze sie obudzila bo uderza w grzechotke. potrafi nawet godzine sie sama bawic.

Gość mama 15 miesiecznego synka
Mata fisher price "Rain forrest" to byl u nas strzal w 10 przez bardzo dlugo. Mata ta ma bardzo duzo wiszacych pierdolek, swiatelka, wiec byla dla mojego synka rewelacja.

Gość canpol babies
Canpol babies , od 3 m-ca , synek ma 6 i bardzo fajnie siebawi

Gość paolaola
u nas sprawdziła się i mata i leżaczek. Syn ma 8 miesięcy i mata nadal go interesuje. Musisz sprawdzić co lubi Twoje dziecko.