Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Barbra sztreiszond

Czemu prawiczki ciągle narzekają a dziewice nie ?????

Polecane posty

Gość Barbra sztreiszond

Codziennie kilka nowych tematów zakladanych przez prawiki... o co wam chodzi ? Dziewice jakos nie panikuja ,ze nie maja seksu ...a Wy ? :O

Gość o tej porze roku
dziewic brak :D

Gość ccz
Bo bycie dziewicą jest Ok, a prawiczkiem to obciach.

Gość bo dziewczyny
się tak nie nakręcają, a dla faceta to ujma na honorze.Ale to głupie?Co to ma do rzeczy , czy ktos juz to robił czy nie.Co za głupota w narodzie.

Gość bo dziewczyny
o kazdej porze sa dziewice, ale sie z tym nie afiszuja, ale nie dlatego ,ze sie tego wstydza, tylko ,ze nikomu nic do tego.Czy przez to człowiek traci na wartości?Przestańcie gadac głupoty.

Gość ccz
Jakie glupie? Spytaj 10 kobiet czy chcialoby 25letniego prawiczka. A pozniej spytaj 10 facetow, czy chcieliby 25-letnią dziewice.

Gość bo dziewczyny
a dlaczego się nie podobasz? żle się zachowujesz,chodzisz niechlujnie ubrany, jestes wulgarny,nie dbasz o siebie?

Gość bo dziewczyny
ja bym chciała,bo dla mnie liczy się człowiek, a nie to czy juz to robił, czy nie.

Gość cos dla brzydaliiii
bycie prawiczkiem w wieku 20 - 23 lat jest do przyjecia, wtedy najlatwiej zaliczyc bo jestes mlody , potem po studiach tracisz szanse na poznanie kogos i z kazdym rokiem szanse maleja

Gość Leonardo25
Ponieważ to MY mamy ciśnienie, a dziewice nie. poza tym to kobiece forum wiec nasze żale mają szanse dotrzeć do "sprawczyń" nieszczęścia - olewatorek seksu z nami

Gość kolfabatgz
nastepny prawiczek nudzacy sie zalozyl topik

Gość ccz
"ja bym chciała,bo dla mnie liczy się człowiek" ale jacy z nas ludzie? Chyba wszyscy jestesmy cholernie niesmiali i pewnie nudni. Prawictwo to skutek negatywnych cech.

Gość skąd wiesz jak wyglada smierc?
Widziałes ja?A jak sie masz do diabła?

Gość czy nieśmiały człowiek
nie zasługuje na miłośc?kazdy na nią zasługuje. Kto powiedział Wam ,ze jesteście nudni?

nie jest prawdą że dziewczyny nie podrywaja czasem robią to tak że chłopak nabiera pewności i dalej wszystko się samo dzieje to chyba nie jest przypadek że ze mną tak nie było

Gość a ja mam ponad 30 lat i
tez z nikim tego nie robiłam.I co powiecie,że jestem nienormalna? wcale taka się nie czuję, bo to jest tylko moja sprawa i nikomu do tego.Moje ciało i ja w tej kwesti nim rządzę.Więc nie gadajcie głupot.

tak jak już ktoś napisał pod narzekaniem na to że jest sie prawiczkiem kryje sie duzo więcej problemów :( Faceci ogólnie mają większe ciśnienie na seks:P Mi samo dziewictwo nie przeszkadza, raczej brak powodzenia, zakochania się z wzajemnością, małe doświadczenie w związkach, a im dłużej to trwa, im więcej sie ma lat tym gorzej

Gość nie jestem dziwna
tak chciałam ,widzisz oceniłes mnie tylko na podstawie ,że tego nie robiłam .Wiec męzczyźni tez tak osadzaja dziewczyny.

Gość jak nie
ja tam widze, ze narzekaja i chca sie z obcymi puszczac 🖐️

Może odpowiedzią na ten temat jest to że jak dziewczyna chce seksu to sie zawsze jakiś chętny znajdzie, choćby była brzydka dlatego jak jest dziewicą dłuższy czas to znaczy że nie daje komu popadnie dla samego tylko stosunku, natomiast brzydki facet ma ciężej znaleźć chętną na numerek, pozatym to on jest zdobywcą, to on ma zabiegać o "przekazanie swoich genów" dlatego jak tego nie robił do jakiegoś tam wieku to jest uważany za fajtłape, stąd większa flustracja

prawiczki narzekają, bo nim zaczną to skończą, a dziewice na swoim dziewictwie mogą zgarnąć kasiorkę, więc po co maja narzekać????

nie lubisz tego słowa?:P:P dobra nie bd pisać no niby można sprzedać dziewictwo ale to obrzydliwe według mnie :( nie rozumiem facetów którzy to kupują :(