Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lara croftttt

Za pomoca smsa

Polecane posty

Gość lara croftttt

Jak dać do zrozumienia chłopakowi w smsie ze mi sie podoba ?

Gość lara croftttt
nie, dopiero co go poznalam wiec nie wiem czy wypada mu to pisac wprost zeby chlopak sie np.nie speszyl i zeby nie osiagnac przeciwnego efektu :/

Gość lara croftttt
straszna zazdrosnico co radzisz ?

hmm...ale osobiście się znacie? to może lepiej poczekaj na odpowiedni moment? tylko niezbyt długo, żeby nikt nie wkroczył na Twój teren :D zależy jeszcze jaki ma on do Ciebie stosunek. Myślę, że może lepiej gdybyś troszkę dłużej z nim pobyła, porozmawiała i poznała.

Gość lara croftttt
tak dopiero co poznalismy sie ososbiscie.tylko ze wynikla taka sytuacja smsowo ze on mysli ze odwrotnie-go nie chce a tak nie jest.wiec nie wiem co odpowiedziec zeby nie zawalic sprawy ? co radzisz?

Gość lara croftttt
To pilne! Co radzicie ?

Gość lara croftttt
powiem tak - wykazywal wieksze zainteresowanie moja kumpela niz mna a nie chce mu pisac wprost ze mi sie podoba wolalabym zeby sie sam domyslil...

kurde :( jak to kumpelą? to niedobrze...spróbuj go czymś zainteresować! albo nie wiem...napisz że jest fajnym facetem i że dawno nie poznałaś kogoś z kim tak dobrze ci się rozmawia. Nie musi pomyśleć, że się w nim zakochałaś - taki tekst ma dwa dna. Jako dobry kumpel albo obiekt westchnień ;) :P

Gość lara croftttt
no a napisac to ze bylam wkurzona ze wykazywal wieksze zainteresowanie ta kolezanka niz mna jesli pyta dlaczego bylam zla ?

Gość lara croftttt
straszna zazdrosnico dzieki wielkie za rady ale co jeszcze teraz radisz?czy nawiazac w ogole cos do tej kumpeli ?

Wiesz ja bym pewnie napisała , bo muszę mieć wszystko jasne. Ale mogłabyś napisać tylko wtedy gydbyś wiedziała, że on również się Tobą interesuje. A tak jak mówisz, że wolał kumpele... Postaraj się o niego!!!