Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciocia:)

Musze kupić prezent na gwiazdke dla 11-sto latki...

Polecane posty

Gość bogdanka_polka
okropne to jest... hmm lepiej poszukaj czegos innego...

dlaczego okropne? a co np.mogłabym kupić? nie chce żeby było tak że wydam kase o ona to rzuci w kąt :(

ok 50 zł

Gość hmtymty
idź do jakiegoś sklepu i wykup bon na sumę jaką chcesz przeznaczyć dla niej, dasz jej bon i pójdize do sklepu i kupi sama co będzie chciała i co jej się będzie podobać.

tak sie nie da bo ona nie mieszka w Polsce.musze coś kupić i wyslać

Gość kura_pazura
dla 11stki ciuch to średnio, bo bardzo trudno utrafić. Może jakaś bransoletka kolorowa? albo coś do szkoły - segregator, ładny zeszyt na pamiętnik? Najlepiej podpytaj rodziców czym się mała interesuje - jakąś Hanną Montaną, braćmi Jonas? Wtedy plakat/kubek i na 100% będzie super.

nie chce ich pytać bo w zeszłym roku zrobiłam ten błąd i wymyślili coś takiego że nie było mnie na to stać:(

telefon komórkowy :(

nigdy nie kupuj ciuchow w prezencie, juz lepiej daj siano zeby jej rodzice cos kupili

a co to jest didlo? takie gry ja nie interesują:( ma nintendo,laptopa... ono mieszkaja w Anglii, jakoś zapomnieli już jakie zarobki są w Polsce:(

uwierz mi, ze taka gra na pewno ja ucieszy, ja zawsze marzylam o takim czyms, a jeszcze taka stara nie jestem. ciuchow to na pewno ma u siebie wiecej i o wiele ladniejszych i tanszych niz w Polsce, wiec po co jej to?

a moze masz jakies kolezanki co maja rodzenstwo albo dzieci w tym wieku? podpatrz czym sie interesuja/. albo podpytaj czy np lubi konie, interesuje sie zwierzetami, egiptem czy tam moda, wtedy bedzie o wiele wiele latwej :)

mówie ci nie bedzie zadowolona:( najbardziej by ja ucieszyła gra Hanna Montana ale ona jest droga:( Jak była jedynym dzieckiem w rodzinie kupowaliśmy jej droższe prezenty ale teraz ma braciszka któremu też trzeba coś kupić a i sami mamy córeczke. poza tym ja mam jeszcze chrześnice...

to skoro lubi hanne montane to moze jakas plyte z odcinkami jej serialu? :) albo jakies gadzety?

a moze kupisz jej tamagoczi? to jest takie jajko ktorym sie opiekujesz

Gość milena___________
Są różne fajne rzeczy dla dziewczynek. Możesz jej kupić takie kredki do malowania twarzy http://www.paluszkami.pl/szczegoly/173/kredki_do_malowania_twarzy_10_kolorow i coś do tego. Albo jakiś naszyjnik, pierścionek z kwiatkiem, klipsiki. Coś ładnego o czym marzą małe dziewczynki. W H&M w części dla dzieci coś takiego widzialam, nie pamiętam za ile. Do 50zł na pewno coś fajnego znajdziesz.

Gość milena___________
oj, wiem, co jeszcze. W sheep world możesz jej kupić świetny piórnik-maskotkę. :)

Gość milena___________
Albo NICI

Gość milena___________
dżety do naklejania na twarz te mogą być fajnym prezentem. Dla dziewczynek to można tak bez końca, znajdziesz coś fajnego na pewno.