Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość crunchips;p

Nic nie robie;/ A Wy??

Polecane posty

Gość crunchips;p

Witam, byłam na nocce w pracy. Obudziłam sie kolo 13;30 i do tej pory siedze w lozeczku, jeszcze w pizamie i tak strasznie zamulam. Jetsem sama w domku, moje wspollokatorki wyszly gdzies;/ A facet aktualnie w UK. Maskara. A wy kafeteriusze co robicie???

Wstałam o 14 i od tamtej pory zabieram sie do pisania analizy i interpretacji :O Znowu mam mnóstwo nawalone, i jeslibym chciała wszystko zrobic chociaż jako tako to powinnam poświęcić caly długi weekend, ale jak znam siebie nie zrobię nic

Gość ...aaa
Jestem chora i siedzę z herbatką przed kompem. Kuracja domowymi sposobami:)

Gość nokia 5610
ja też nic nie robię, siedzę w "pracy", nic się tu dzisiaj nie dzieje i ogólnie rzecz biorąc to nie zamierzam dzisiaj nic robić :D chociaz powinnam się uczyć :P

Gość ooooooook27
a ja leze z laptopem na kolanach, ''drugim okiem'' ogladam serial w tv, generalnie jestem zamulona..za oknem deszcz..a musze sie ruszyc ogarnac mieszkanie bo syf...

Gość potrzebuję kociej porady
siedzę i se śpiewam po japońsku :) i w sumie chciałabym se zjeść kanapki z pasztetem, ale żeby je zrobić to muszę wstać, iść do kuchni, otworzyć chlebak, lodówkę... ehhh :(

siedze w pizamie moj byly chlopak ( wczoraj zerwalismy w przyszlym tyg sie wyprowadzam do gnojka ) siedzi obok z kolegami i jedza pizze i pija piwo a ja w kocyku nieumyta ale chuj mnie to obchodzi hehe

wstałam po 12 mam w domu remont. Posprzątałam, zrobilam obiad. A teraz czekam bo ma do mnie przyjaciółka wpaść na babski wieczorek :P

Gość niezalogowana furgonetka
wstałam prze 13.... i tak jak Ty ooooo27 tez muszę ogranąc pokój....i sibie:/