Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NIECH KTOŚ MI ODPOWIE

CZY JAK FACET NOSI KOLCZYKI TO JEST METRO>???

Polecane posty

No nikt mi od dwóch dni nie chce na to odpowiedzieć!

Gość ttttttaaaaakkkkkk
fgd

mówisz szczerze czy żaryjesz?

Gość moj nosi
moj facet nosi po 1 w kazdym uchu, w jezyku i pod ustami i metro nie jest

"moj facet nosi po 1 w kazdym uchu, w jezyku i pod ustami i metro nie jest " a wg ciebie co charakteryzuje metro? bo ja się zastanawqim, czy facet który mi się pdooba jest metro?

Gość moj nosi
jesli facet spedza wiecej czasu od Ciebei w lazience robiac pilingi, nakladajac maseczki i misternie ukladajac wlosy, jesli co tydz ma wizyte u kosmetyczki i bez solerium zyc nie moze, a jak dotkniesz jego wlosow to sie jezy, ze mu fryz popsujesz itp to jest metro ! :) wiec jak jest z tym Twoim?

nosi kolczyki w uszach, lubi dbać o włosy i je stylizować, BARDZO nie robi peelingów i maseczek, nie chdozi na solarium, JEST męski Acha, przywiązuje uwagę do ubrania trochę. To jak to znim jest- pół na pół?

i, że tak powiem "męśki kociack" z charakteru

jest zdecydoawny w charaktersze, potrafi być szorstki

Gość moj nosi
moze po prostu lubi dobrze wygladac, przeciez to nie takie dziwne. ja lubie facetow, którzy dbaja o siebie, pod warunkiem, ze nie siedzi w lazience dluzej niz ja :) a dlaczego go po prostu o to nie spytasz?

"a dlaczego go po prostu o to nie spytasz?" bo jak mam do niego zagadać to mi w ogóle mowę odbiera, a co mówić o takie pytania, mam podejść iz apytać "czy jesteś metro?" Nnieeee:P po za tym bardzo wielu metro się nie uważa za takich, uważają że po prostu o siebie dbają

Gość moj nosi
yhm czyli nie spotykacie sie nawet?

no nie... on mi się podoba, aż tak bardzo że mnie zatyka przy nim jak mam coś powiedzieć. tzn. może nie aż tyle, mogę trochę porozmawiać ale strasznie się pilnuję że palnę coś głupiego, a takiego pytania to bym w życiu nie zadała:P

Gość moj nosi
wez sprawe w swoje rece i sie z nim umow. :) raz sie zyje!

ale cały czas mnie zastanawia czy ten typ jest metro, on jest z charakteru męski ale z wyglądu dba o siebie bardzo, a kiedyś jeden kolega powiedział do niego "ciota". No i nie wiem co o tym myśleć. Japonek nie nosi i męskich sting też pewnie nie:P ale przywiązuje wielką uwagę do ubrania... czy to jest facet zadbany czy już podchdozi pod metro?

" wez sprawe w swoje rece i sie z nim umow. raz sie zyje!" myślałam nad tym, mamz amiar coś wymyślić żeby go "poderwać" i zwrócić na siebie uwagę:D

co ty na to, moj nosi?

spotkałam faceta który zakolczykował sobie penisa, próbując nadrobić nieudolnośc tego penisa, jak dla mnie był beznadziejny z tymi kolczykami w członku

no tak, to ju nawet nie metrosexualizm tylko jakieś dziwo w ogóle, a co myślisz na temat chłopca którego ja opisałąm?

Gość moj nosi
sluchaj to, ze facet dba o siebie nie znaczy od razu ze jest metro czy ciota. Moj facet dba o siebie, ma kolczyki, czasem skoczy na solarke ale kosmetyczka czy cos odpada, lubi markowe ciuchy (D&G, Armani itp) oboje lubimy,oboje dbamy o siebie, dlatego mi to nie przeszkadza, a wrecz podoba. Pewnie, ze postarj sie go poderwac :) ale pamietaj ten kto dba o siebie zazwyczaj szuka podobnych osob, zadbanych itp takze, nawet dla siebie zrob nowy fryz, fajny ciuch i ruszaj do boju :)

Gość moj nosi
ideal faceta zmienia sie z biegiem czasu. facet juz nie musi byc nieogolonym, macho w durnej koszuli w paski. po reszta nie musi sie tobie podobac to co innym. jesli on Ci odpowiada to dlaczego nie? a gdyby byl metro przeszkadzalo by Ci to?

" ale pamietaj ten kto dba o siebie zazwyczaj szuka podobnych osob, zadbanych itp takze, nawet dla siebie zrob nowy fryz, fajny ciuch i ruszaj do boju " wiesz co, słuszna uwaga bo ostatnio trochę się zaniedbałąm przyznam, a tacy chłopcy lubią coś na miarę siebie samego więc przydałoby się trochę "podpicować" "a gdyby byl metro przeszkadzalo by Ci to?" tzn. on mi się podoba tak cy siak więc status metro lub nie metro tego nie zmieni, ale zastanawia mnie to, bo zawsze mówiłam że nie lubię metro, a ostatnio wyszło, że facet któy mi się podoba może być metro. ;:P

Gość facec z kolczykiem to w 90% ge
i nie mówcie innaczej, wiem z własnego doświadczenia

Gość moj nosi
draznia mnie wlasnie stereopyty. 'bo jak ma kolczyki to juz musi byc gej'. przeciez to jest smieszne. a jak dziewczyna na tipsy i zalozy cos rozowego to juz pusta, puszczalska barbie? sama rozu nie cierpie, ale nie oceniam po tym innych. niech kazdy nosi to co lubi. my nie mieszkamy teraz w pl, ale mialam smieszna sytuacje jak bylismy na wakacja w pl i wieczorkiem szlismy do kina, spacerkiem przez pol miasta i praktycznie kazdy sie na nas gapil. :) mnie to smieszylo. nie ubieramy sie wyzywajaco, czy krzykliwie, nie podazamy selpo za mada, mamy po prostu swoje style i juz. a ludzie sie na nas non stop gapili. niektorych kolczyki, tatuaze itp nadal w oczy kluja :) ja nie oceniam ludzi po wygladzie i nie lubie gdy ktos to robi wzgledem mnie.

też nosisz kolczyki, a w jakich miejscach? I jakie masz tatuaże?:)

Gość nie sadze ze jest jakas
zaleznosc konkretna. Rownie dobrze moze nim byc albo nie... Np moj brat jest metro, a kolczykow nie ma nigdzie :P

Gość nie sadze ze jest jakas
ale to nie jest jkakas wielka wada, ze jest metro. Tyle tylko, ze jak dopadnie do lazienki pierwszy to czesto 2 godziny trzeba czekac az skonczy swoje spa :D

a jak wygląda? czy ma coś charakterystycznego w wyglądzie z metro? jak się zachowuje?

Gość nie sadze ze jest jakasn
nie, wyglada normalnie ;) No, przynajmniej dopoki sie nie rozbierze :P Bo depiluje sie tam i owdzie :classic_cool:

o ludzie, tam i ówdzie to znaczy gdzie? na klacie? czy w okolicach... intymnych? A może nogi?