Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anikaaaaa

chyba jestem w ciąży:):)

Polecane posty

Gość anikaaaaa

czesc dziewczyny, nie wiem czy sie cieszyc na maksa ale juz zaczełam:) zrobiłam dzisiaj test po południu i wyszła jedna gruiba kreska a druga słabo widoczna:) wydaje mi sie ze to ciąża:) tylko co teraz? mam jutro isc do ginekologa czy co? i jak sie zachowywac aby nie nastapiło anturalne poronienie? moze troche panikuje ale bardzo pragniemy dzdziusia:)) która mi doradzi jakie kroki mam teraz podiac...

Gość anikaaaaa
kto doradzi????:)

mam jutro isc do ginekologa - nie nie musisz... pomysl troche dla zdrowia dziecka

Gość anikaaaaa
tzn??? myslałamz e to normalna kolej rzeczy jesli podejrzewam ciąże aby zrobic udac sie do ginekologa.... tylko tyle ze jestem 3 dni przed @ i teraz nie wiem czy poczekac czy nie... na tescie wyszły dwie kreski, jedna słabsza ale wyrazna. sama juz nie wiem...

Hej! Jestem w ciąży z 1 dzieckiem. Z pójściem do ginekologa jeszcze zaczekaj, bo w 4 tygodniu jeszcze lekarz może niewiele zobaczyć i nie byc pewnym,że to ciąża. Ja poszłam w 5 tygodniu-dziś uważam, że to i tak za wcześnie, bo był widoczny tylko pęcherzyk ciążowy, ale jednocześnie cieszę się,że byłam bo dowiedziałam się, że pęcherzyk jest w macicy (nie jest to ciązą pozamaciczna) i jakie badania mnie czekają. Powodzenia;)

Gość iduuśek ..
zrób jeszcze jeden test -tak dla pewnośći . bo czasem druga kreska wyskakuje przy złym użyciu lub z jakiegoś tam innego powodu .. jeśli tak to bardzo gratuluję :**

Hej! Jestem w ciąży z 1 dzieckiem. Z pójściem do ginekologa jeszcze zaczekaj, bo w 4 tygodniu jeszcze lekarz może niewiele zobaczyć i nie byc pewnym,że to ciąża. Ja poszłam w 5 tygodniu-dziś uważam, że to i tak za wcześnie, bo był widoczny tylko pęcherzyk ciążowy, ale jednocześnie cieszę się,że byłam bo dowiedziałam się, że pęcherzyk jest w macicy (nie jest to ciązą pozamaciczna) i jakie badania mnie czekają. Powodzenia;)

Gość anikaaaaa
jutro zrobie jeszcze jeden test....kurcze ale jestem w 23 dc czy to mozliwe aby była ciąza??? ok...a jak test jutro wyjdzie taki sam albo kreska bardzo wyrazna to jak mam sie zachowywac? :) nie lubie i nie umiem zyc w niepewnosci...:( i jestem typem niecierpliwca:) moze zadzwonic do gin i powiedziec jaka jest sytuacja? a badanie beta wykaze cos juz?

Też uważam, że powinnaś wybrac się do ginekologa, ale najpierw poczekaj na te dni, kiedy powinnaś dostac okres. Powodzenia! :)

Gość anikaaaaa
nie dziekuje:) jestem pełna nadziei...:) ale ostatnio miałam zatrucie antybiotykiem w jakim 4 dc...mam nadzieje ze nie chodzi o to. w zwykłej morfologii nicnie wykazało, zadnych uchybien:) chyba zrobie tak: rano wysle meża po test do 24 apteki a potem umówie sie do gina jak cos:)