Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość barwa szkarłatu

Myślicie, że moja koleżanka może mi to mieć za złe???

Polecane posty

Gość barwa szkarłatu

No więc podobał się jej pewien facet. Wiedziałam jednak, że tak naprawdę to ja mu się podobam, ale nie mówiłam o tym koleżance ponieważ nie byłam nim zainteresowana. Ta koleżanka zawsze się "bulwersowała" i chmurzyła kiedy inne nasze koleżanki go podrywały. Po jakimś czasie wyjechała za granicę. Znalazła sobie tam jakiś inny obiekt westchnień, jednak kiedy dzwoniła zawsze pytała o tego faceta. Interesowało ją czy nadal jest wolny i czy nasze koleżanki go podrywają. Ostatnio spotkałam go przypadkiem na ulicy. Było strasznie zimno i padał deszcz. Zaproponował wstąpienie do kawiarni a ja się zgodziłam. Rozmowa się potoczyła w kierunku kręgielni i wtedy zapytał czy może razem tam nie pójdziemy. Zgodziłam się i byłam tam z nim wczoraj. Jutro idziemy do kina... Koleżanka dziś dzwoniła i powiedziała, że niedługo przyjeżdża do Polski. Po powrocie na pewno się dowie o tym. Pewnie nawet się nie spodziewa tego, że to ja się z nim spotykam. Tym bardziej, że wcześniej nawet się śmiałam z koleżanek, że tak za nim biegają. Myślicie, że jak się dowie to się wkurzy?

Gość jołjołjoł
ja bym ją olała na Twoim miejscu, sama się za granicą z innymi umawiała, a o niego była zazdrosna? taki pies ogrodnika; a poza tym co to za "zajmowanie faceta" i pretensje do koleżanek; z tego co piszesz wnoszę,że ona normalna nie jest

Gość barwa szkarłatu
Wiem, że nie jest normalna ale mimo to ją lubię :P To, że zachowuje się jak pies ogrodnika to mówiłam już jej wcześniej. Przyznała mi rację, ale dodała też, że jeszcze go zdobędzie i potrzebuje trochę czasu.