Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gediminas

Czy udało się wam odzyskać figurę (nie wagę) po ciąży?????

Polecane posty

Gość Gediminas

mimo spadku wagi (zostało mi 3,5 kg do wagi z przed ciąży) moje wymiary są znacznie większe niż dawniej - szerokie biodra, więcej w pasie.... czy któraś z mam też tak miała? czy wystarczą ćwiczenia by się tego pozbyć??

Ja przed pierwszą ciążą ważyłam 56kg, rozmiar 38-40. Po ciąży (ok 3-4 miesięcy) zeszłam do wagi 48 i rozmiaru 36. Teraz jestem w drugiej ciąży i mam nadzieje ze po ciąży moja figura wróci do tej 36 (jak narazie nadal noszę ten rozmiar ale ciążowy i na szczescie brzuch idzie mi tylko do przodu, przynajmniej narazie hehe :) ).

Jasne, że się udało :) Przed: 62kg, Ciąża:79kg, Teraz: 61kg Jednak rozstępów już nigdy się nie pozbędę

Gość poczekaj
mi pozostały te nieszczęsne rozstępy i piersi mam mniejsze niestety. a ogólnie reszta taka sama jak przed ciążą.

Gość wiecie co wam powiem?
ze nie warto miec dzieci, psuja zdrowie, psychike i jeszcze cialo!!

Gość opatulanka
glupoty jakies piszesz!!!! nie ma nic piekniejszego niz usmiech wlasnego dziecka!!!!

Gość w obuwniczym
udało mi się powrócić do takiej samej Szerokie biodra? Nie, miałam cesarkę więc pozostały bez zmian. Tylko cycki trocchę obwisłe mimo że nie karmiłam, ale to od samej ciąży

Gość mi sie nie udalo
ani z figura ani z ogolnym wygladem, a do tego ze zdrowiem, heh :(

ja ważę nawet mniej niz przed ciążą ale figura nie ta cycki obwisly po karmieniu i brzuch juz nie ten chociaz plaski to mało jędrny i

ja do wagi wrocilam 3 miesiace po porodzie. Ale duzo chodzilam i to takim szybkim tempem (nie takim spacerowym tylko bardziej marszowym) codziennie smarowalam brzuch i uda kremami ujedrniajacymi a pas poporodowy nosilam codziennie przez chyba 1.5 miesiaca po porodzie i brzuch mam teraz taki jedrny i plaski jak przed ciaza

jasne, bez zadnego problemu :) nie wiem czy to zasluga tego, ze jestem drobnej budowy czy mialam szczescie :) teraz tez jestem w ciazy i przytylam tylko 6kg i troszke mnie to martwi, zdaniem meza polknelam pilke do nogi :)

Gość Julia8723
Przytylam w ciazy 18kg,a tydzien po cesarce wygladalam szczuplej niz przed ciaza.kazdy sie dziwil ze ja urodzilam dziecko.

Gość Madra dieta, aerobik, jogging,
basen i cud specyfik na cellulitis z masazem drenujacym tkanke tluszczowa.