Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chavi

do kobiet, czy to normalne

Polecane posty

Gość chavi

czy to normalne że wam się w łechtaczce zbiera troche takiej białej wydzieliny, jakby mastki? czy z moją dziewczyną jest coś nie tak? i ona nie ma gladkich warg sromowych wewnatrz tylko jakby tam takie grudki-gruczoły jakięs byly. to normalne?

Gość chavi
czy to aż tak osobiste że żadna sie o tym nie wypowie? bo wiem że kobiety mogą mieć mastkę ale żadna nawet anonimowo nic nie napisze :(

Gość całe szczescie ale
jesli sie nie myje, to sie zbiera wydzielina z pochwy :O

Gość chavi
no bo w necie sie natknąlem ale skąpo opisane i byly już takie pytania na różnych ale żadna kobieta odpowiedziec nie chciała, dlategoi myślę że coś na rzeczy jest nie śluz, tylko taka biała biała wydzielina. no jak mastka normalnie hm, ona chodzi do gina i chyba jakby coś nie tak to by jej powiedział. no nie wiem, ni ejakoś chropowato ma ale coś wyczuwam

Gość chavi
no i dziwne że po myciu ociupinke zawsze tego ma, a widze jak sie myje

Gość wiesz co..../
ja pier.dole :D

Gość chavi
no zwyczajnie biała, e nie wiem

Gość klklklklklk
tak też to mam,. to jest biale i jak jest lechtaczka to są takie male dziurki po obustronach malowidoczne i z tego czasami wcyhodzi takie twarde biale "kuleczki" jak plastelina. Nie kazda to ma. Ale fakt faktem jak się myje to jest ok

Gość klklklklklk
tak też to mam,. to jest biale i jak jest lechtaczka to są takie male dziurki po obustronach malowidoczne i z tego czasami wcyhodzi takie twarde biale "kuleczki" jak plastelina. Nie kazda to ma. Ale fakt faktem jak się myje to jest ok

Gość fdsgg
no to ja mam tak samo jat Twoja dziewczyna:) i te grudki na wargach i białą wydzielinę w łechtaczce, ja łechtaczkę czyszczę patyczkami do uszu, bo ona ma zakamarki:D to normalne, nie przejmuj się;)

Gość klklklklklk
kuźwa jest w łechtaczece!! :/ Nigdy sobie pipy nie ogladalyscie czy co ?? :/ i to mowie ja KOBIETA która ma tak samo i zna swoje ciało...

Gość fdsgg
wydzielina jest z pochwy wiadomo, ale mi się dostaje do łechtaczki też, i zwykłe mycie nie pomaga na to, kiedyś głupia grzebałam igłą w łechtaczce i potem obolała byłam, bo to strasznie wrazliwe miejsce, a te grudki to nic złego, moj gin mówi, ze tak jest i już:)

Gość chavi
oj w tym kapturku czy jak to tam się zwie

Gość całe szczescie ale
klklklklklk to moze okulary sobie załóz i wez jakakolwiek ksiązke do anatomii , a jak juz jakim cudem znajdziesz jakikolwiek otwór to sie przejdz do lekarza...

Gość gryczka
Nie sądzę, żeby to zależało od higieny. Myję się dwa razy dziennie i zdarza mi się po południu mieć trochę białej wydzieliny właśnie w okolicach łechtaczki. Wargi sromowe od wewnątrz też nie są całe całkowicie gładkie, przecież są tam gruczoły produkujące wydzielinę. Nie wydaje mi się, żeby było w tym coś niezwykłego. Nie mam problemów z infekcjami, z zapachem intymnym, regularnie chodzę do ginekologa (nigdy nic nie mówił na ten temat).

Gość chavi
no nie wiem u niej się trochę otwiera coś(myślałem że to łechtaczka), ale teraz to już sam nie wiem, skoro wy nawet pewne nie jesteście

Gość klklklklklk
tak tak 🖐️

Gość wibratory nie śpiewają
Kuźwa jak można nie wiedzieć że łechtaczka ma swój napletek "kapturek" i że pochwa wydziela ochronną wydzielinę nie mylić z wydzieliną ułatwiającą / umożliwiającą seks.

Gość chavi
to mi o napletek chodziło, on sie tak otwiera. moja po prostu skórki ma chyba więcej bo u niej to bardziej skomplikowanie wygląda

Gość całe szczescie ale
Zdesperowana Domowa Żona no widzisz, a niektóre i otwory maja i plasteline , moze jakies wybrakowane jestesmy :D:D??

Gość oisankjcklnas
moze grzybice ma ?!

Gość też tak mam i tyle
po prostu każda kobieta jest tam trochę inaczej zbudowana jedne mają duże wargi inne małe jedne mają duże łechtaczki, inne małe mam dokładnie tak samo,

Gość chavi
Przepraszam was najmocniej za nieświadome wprowadzenie w błąd, dlatego nie potraficie mi odpowiedzieć. Zapomniałem napisć, że moja dziewczyna jest atrakcyjnym transwestytą.

Gość wy się podszywać nie umiecie
Dobry podszyw musie przede wszystkim naśladować sposób pisania autora, taka bzdura jak używanie dużych liter czy polskich znaków robi różnicę. Wartość merytoryczną pomijam bo i tak jest ona denna O tempora o mores

Gość htfhhg
bleeeeeeeeeeee, przestańcie z tymi mastkami, na rzygi mi się zbiera