Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ta z charakterkiem

Czy uważacie że bardziej pasują do sobie podobne charaktery czy przeciwne?

Polecane posty

Gość ta z charakterkiem

?

Gość ta z charakterkiem
nikt się nie wypowie:)

Gość nie zwiąże ciebie never
tak na prawde nie ma ludzi z podobnymi charakterami. zwykle ludzie są złośliwi..egoiści wredni..uparci..brak im empatii.. cieżko znalezc osobę podobną do nas.

Gość co to jest charakter
jeżeli gust muzyczny i hobby :P albo otwarty/zamknięty w sobie to żadna różnica :P

Gość wg mni te podobne
lepiej pasują

gust muzyczny i hobby..Nie znam pary co ma takie same. np on i ona słucha opery, lubi pływanie i lubi historie. Nie ma takich. Ludzie różnią się od siebie. a charakter to cecha..np uparty, złośliwy, empatyczny, wrażliwy, zamkniety w sobie, otwraty..uczuciowy - cham itp

Niby tak, podobne do siebie powinny lepiej pasowac. Ale nie ma podobnych do siebie. Ja nie znalazłam osoby takiej jak ja. Najblizsza charakterem do mnie była babcia.

Gość smileindupa
Ludzie chyba pytania nie zrozumieli. Mamy dwa typy charakterów- imprezowicz, babiarz, choleryk i ktoś spokojny, zrównoważony, stroniący od alkoholu i zabaw. No i rodzi się pytanie - czy dwie osoby o takich dwóch różnych charakterach pasują do siebie. Ja myślę, że nie. Jeśli ktoś nie rozumie dlaczego, pytać

Gość smileindupa
w sensie, nie że istnieją tylko takie cechy charakteru, ale przedstawiłam dwie osoby o takich cechach

Gość taka co się nie zna
na pierwszy rzut oka i na pierwsze miesiące fajniejszy wydaje się ten z przeciwnym charakterem, jest ciekawszy, ma inne zdanie. Ale na dłuższą metę to nic z tego nie będzie i wydaje mi się, że lepiej wychodzi ludziom z tymi samymi charatkterami.

babiarz imprezowicz to nie charakter to sposob bycia..

spokojny zrównowazony tez moze pic alkohol.. imprezowicz i babiarz pije bo to czesc imprez podrywu kobiet

Gość ghtyj
wydaje mi sie, ze ludzie powini sie dobierac raczej na zasadzie ognia i wody, oczywiscie przeciwienstwa nie moga byc za duze, no ale wyobrazcie sobie 2 cholerykow- ciagle klotnie etc.

Gość ta z charakterkiem
szukam sponsora

na zasadzie ognia i wody.. czy ja wiem. choleryk i flegmatyk tez do siebie nie pasują

Gość ta z charakterkiem
spieprzac dziady

Gość podobne,przeciwne predzej czy
pozniej sie rozejda i tyle

Gość ta z charakterkiem
a jak myślicie czy osoby z podobnym temperamentem bardziej pasują do siebie czy z odmiennym ona np. dynamit on flegmatyk? lub oboje jak dwa ognie?

Gość Inna forma kochania
z poodbnym temperamentem Bo ten bardziej na sex nastawiony bedzie focha strzelac, ze nie ma sexu

Gość zadna skrajnosc nie jest
wskazana, tak mysle ;)

zawsze fascynuje nas to co obce, inne. dlatego zauraczamy sie osobami od nas roznymi, przeciwienstwa sie przyciagaja..ale gdy chemia gasnie i zaczynamy patrzec na te osobe obiektywnie, bardzo czesto okazuje sie ze nie mozemy jej zniesc. znam to z autopsji, przeciwienstwa nie maja szans. tak samo jest z temperamentami. tez to przezylam i wniosek jest taki ze temepreamenty maja byc takie same tzn wiadomo ze czasami sa mieszane, nie ma 100 pr. sangwiniika choleryka itd ale chodzi o to by nie byly extremalnie rozne od siebie

Gość eechhcc
Z autopsji wiem że bardziej przetrwają podobieństwa.

Gość Inna forma kochania
jak jedna osoba w związku jest złosliwa i uparta to nawet podobienstwa nie przetrwają

I JA SIE WYPOWIEM :) Mam faceta o takim samym charakterze jak ja .., jestem złośliwa , nieustępliwa, wrażliwa, chamska, szalona, rozrywkowa ,wybuchowa często robie fochy sama nie wiem o co !!! i mój facet ma to samo ten sam charakter wszystko jest ok bo jesteśmy "tacy sami" dopóty nie zaistnieje problem wtedy ktos musi ustąpić ..i sie zaczyna ..:/ schemat jest nastepujacy on sie zdenerwuje ja przepraszam , całuje przymilam sie , ale ileż mozna w końcu ja wybuchowam i ..wtedy on przeprasza , są łzy i słodkie zakończenie ach ! byłam z facetami którzy byli przeciwienstwiem mnie i cóż istna klapa ..to nie to poprostu ..moje zdanie o nich cipki bez charakteru !

Gość te przeciwne
woda i ogien musza sie uzupełniać

Gość Pawel79
Nie pierdol glabie ze przeciwne.

Gość kot13
podobne :classic_cool:

Gość deserek do kafe
Jedno płonie drugie leje wode:)

Gość koń z końskich
Czy koń czystej krwi arabskiej dogada się z klaczą zaprzęgową? Ohhh marzyciele życia nie znacie.