Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Olenka29xxx

Pytanie do 30stek: Na którym spotkaniu do łóżka?

Polecane posty

Gość Olenka29xxx

Chciałabym zapytać dziewczyny w granicach 30stki po jakim czasie idziecie do łóżka z facetem, który wam sie podoba? Oczywiście pytanie kieruję do tych dziewczyn, które mają juz jako takie doświadczenie w seksie.

Gość taka jedna blondi
ja poszłam na pierwszym.dzis jest moim mężem

Gość taka jedna blondi
urzekł mnie tym, że jest czarnoskóry i ma potężnego fallusa :classic_cool:

Gość ja też na pierwszym
jesteśmy już ponad 3 lata razem

Gość Olenka29xxx
Wow:) Pytanie wzięło się stąd, że poznałam fajnego faceta, który podoba mi się i ja jemu też. Jesteśmy na etapie poznawania się. Za nami 2 spotkania podczas których nie doszło absolutnie do niczego. Ponieważ mam różne wcześniejsze doświadczenia z facetami, boje się, że jeśli pójdę z nim do łóżka zbyt szybko, on uzna mnie za łatwą albo szybko się znudzi i odejdzie.

Gość Olenka29xxx
nastepnym razem wezmę mu chyba do dziobka. oczywiście z połykiem :)

Gość Olenka29xxx
A jak z kolei będę tą chwilę przedłużała w nieskończoność, to oleje mnie jak wszyscy byli partnerzy. I jak tu się pozbyć tego cholernego dziewictwa ?

Gość Olenka29xxx
Te dwa dalsze wpisy to oczywiscie podszywy.

Gość Olenka29xxx
moim jedynym partnerem seksualnym jak dotąd był tylko mój Burek :(

Gość Olenka29xxx
Bosh, nie macie gdzie robic sobie jaja tylko tutaj?

Gość na czwartym. w tym wieku
nie czeka sie w nieskończoność. jeśli jest ok i wiadomo, że do tego dojdzie, to po co odwlekać? lepiej się wcześniej przekonać, czy w łóżku też jest ok. Też się bałam, że niby za wcześnie, ale... dorosli jesteśmy, nie ma się co bawić w "kotek goni myszkę"...

Gość Olenka29xxx
wolę rude :)

Gość Olenka29xxx
No wlasnie...Naczytalam sie, ze facet lubi gonic kroliczka i z tego ma najwieksza frajde, wiec im pozniej bedzie seks, tym lepiej...ale chyba to nie jest uniwersalna zasada? Tym bardziej, ze nie jestesmy juz dziecmi i w tym wieku droga do seksu sie skraca.

Gość optymistkaaaa
ja poszłam na pierwszej randce, byliśmy małżeństwem 6 lat potem też na pierwszej po 3 m-cach zerwał ze mną, teraz jestem jak drewno, nie pójdę do łóżka, ani na 1 ani na 10 nic nie czuję jesli go trochę przetrzymasz to on bardziej będzie cię pragnął pamietaj, że cenimy tylko to co kosztuje, bo to nie jest tak, że oni źle myślą o łatwych kobietach tylko wiedzą, że te i tak będą na każde zawołanie i że nie muszą sie starać.

Gość a moze,,,,by
tak w ogole sie nie zastanwiac jak wypada, czy na 3ej czy na 5ej czy po 3ech miesiacach,,,,czy po slubie.. just....masz ochote,zaufanie do goscia etc...to idz i na 1wszej do wyra i po "problemie" to jest nasze zycie,nasze decyzje,i nie powinno to nikogo obchodzic

Gość fajna 30 latka
rożnie, z ostatnim facetem na 3

Gość fajna 30 latka
Ale z takim jednym mniej fajnym, to trwało ponad rok zanim go dopuściłam do mojej szparki.

Gość nie mogę chyba się posikam
a to czas w jakim para decyduje sie na seks zależy od wieku ?!! :D :D Chyba się posikam ze śmiechu :D A 40tka na którym spotkaniu idzie do wyra ? A 35 latka ? :D

Gość Olenka29xxx
Wiadomo, ze jak ktos jest starszy i ma doswiadczenie, to nie czai sie z seksem tak jak nastolatka, ktory jest jeszcze dziewica prawda?

a od czego to zależy ? że jedngo dopuszcza wcześniej a drugim chodzi pół roku pytanie do kobiet :-o

to zależy od stopnia rozbudzenia seksualnego kobiety Jedne mają zasady i nie są rozbudzone a inne mają potrzeby ,facet jest seksualnie atrakcyjny , dobrze podnieca więc nie robią problemu