Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

poczatkujacaimprezowiczka

Pomocy! Czy jest coś takiego?

Polecane posty

Witam Mam pytanie, czy istnieje Sobieski Impress arbuzowy ? Jakie drinki polecicie? Tylko nie za mocne : ) Chodzi mi o takie żeby nie było czuć alkoholu , a na imprezie trzeba cos wypić : ) Czyli : mało smaku alkoholu i procentów i duuuuuzo smaku : d I jakieś papierosy cienkie smakowe najlepiej.

Żona jest Odesitką. Wg-obywatelstwa,Ukrainką. Ale to skomplikowana sprawa,to rosyjskojęzyczne miasto, międzynarodowa ludność,tam poznałem np.Chińczyka,nie mogę wyjść w domu i nie spotkać np-czarnych czy żółtych Odesitów.Babcia Żony była Polką, teść-Rosyjski patriota, Żona kocha Ukrainę,będąc patriotką ...Odessy. Natomiast ukraiński patriotyzm też jest tam silny,choć mało kto mówi po ukraińsku. Drogie Panie,tam trzeba pojechać,jestem tam lata,a jeszcze nie wszystko rozumiem. No,ale te DZIEWCZYNY!SUPER!

Gość poruszenie_W_bokserkach
noo Ukrainki są fajne :P

Poruszenie,tu nie chodzi,wiesz,o Ukrainki,w Odessie dziewczyny mają taki nieuchwytny styl, jak przyjeżdżam do Lwowa,to już jest co innego. Napewno,to jest dużo mojej fascynacji Moim Szczęściem,ale to mówią wszyscy znajomi,którzy byli w O.