Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smakoszana 12336

Gdzie robicie zakupy.

Polecane posty

Gość Smakoszana 12336

Bo ja tylko u prywatnych producentow, brzydze sie tymni zazalady w celofanie.Smierda i niesmakuja. Te swinie nie daja mi umiescic tego tematu z niewiadomych przyczyn.

Gość Smakoszana 12336
O udalo sie , dziwne, myslalam ze z tym tematem nie przejde. A wiec gdzie mozna trobic dobre zakupy zywnosciowe. Jestem zadko w Polsce i mam z tym problemy. Bo w Polsce jak nigdzie indziej jest dobre i nie zjadalne, poprostu nie zjadalne nawet dla psa.A wiec macie cos trefnego ????????

RZadko :o niezjadalne, chociaż raczej niejadalne A poprzedniego tematu nikt Ci nie skasował.

Gość Smakoszana 12336
Ciezko bylo, nie pisze z Polski, ale te tematy mi kasowali. Bo ja tego nie rozumie w zadnym kraju sie z tym nie spotkalam. Mozna kupic tanio i drogo, ale w Polsce sa poprostu produkty niezjadalne, nawet pies tego nie chce. I mam pytnie czy tego nikt nie kupuje , bo wie, albo kupuja, bo nie wiedza i na sile jedza, bo moj pies tym gardzil. Fuj , to polskie jedzenie Jak im daleko do Europy , fuj to smierdzialo to polskie jedzenie.

Gość Smakoszana 12336
Sa produkty smaczne i zjadalne, ale masa to to niezjadalne . Tragedi to strach do buzi wziasc. Kto to kupuje kto to potrafi jesc.

Gość Smakoszana 12336
Wyscie do tego przywykli i nie znacie innego jedzenia , tylko takie smierdzace.

Gość Smakoszana 12336
Ja nie smece tylko nie jem byle czego co smierdzi . Fuj przeciez to co jecie smierdzi i juz sie rozklada. Bo wy nic innego nie znacie . Smacznego.

Byłam w Anglii, w Stanach, w Belgii i z czystym sumieniem mogę stwierdzić, że w Polsce jedzenie jest naprawdę dobre.

Gość na dobre trzeba wydać
kasę pomylony człowieku. jeśli chcesz dobrą wędlinę to idziesz do małego firmowego sklepu mięsnego i tam masz pyszne szyneczki bez konserwantów, cena od 40 złotych w górę. a najlepiej to kupić kawał świeżego mięsa u znajomego na wsi i samemu sobie upiec w piekarniku, na kanapki idealna wędlina!! ale po co myśleć jak można od razu całą polską żywność z błotem a dokładniej z gównem zjechać. jak byś nie wiedział to polskie jedzenie właśnie robi furorę, nie tylko w europie! a który kraj ma tyle ekologicznych produktów co polska? idź się człowieku leczyć...

no bo przeciez w tym topicu tylko o to chodzi, zeby sobie powrzucac jacy to Polacy śmieciarze i jedzą śmierdzące wedliny :D ktos to bierze na poważnie?...

Gość Smakoszana 12336
Nie wie gdzie kupowalas, u nas w Aldi mozna tez kupic chleb, taki zeby nie zdechnac. Ja bylam w wielu krajach i z Polski mi nic nie smakuje. Mam tu polskich zeznikow, te ich wyroby nie maja nic wspolnego z tym co mozna kupuc w Polsce. Tak ze opwiadasz glupoty. To jedzenie w Polsce jest nie jadalne, bo nawet moj pies sie tego nie chwyta. Macha lapa zakopac.

Gość Smakoszana 12336
Nie ,..... myslalam ze dostane dobra rade , gzie kupic zeby bylo swieze i zjadalne ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

bo twój pies to wychowany na polędwiczce z cięlęcinki albo wołowinki? a ty następny burżuj... jak ci nie smakuje to nie kupuj, ale polskiego jedzenia nie musisz aż tak dosadnie krytykować. zacznij sam robić kiełbaski, kaszaneczki, salcesoniki, szyneczki i tym podobne wyroby to będzie dobre...

Ja parówki za 6.90 za kg., mielonkę 9.90 za kg., czasami jest promocja w Kerfurze to za 8,90. A tak poza tym to wszystko z "1" :classic_cool:

a my kupujemy świeże mięso i wędliny, nie na przecenie (czyt. termin do dziś), dlatego nam smakuje a tobie nie.

Gość precz z tym
ale ty mów konkrety a nie ogólniakami rzucasz. Podawaj konkretne produkty, konkretnych producentów!

nie kupuj wędlin w supermarketach, pakowanych na tacki i w folię to zjesz i Ty i pies. zaopatruj sie w sklepach fimrmowych znanych firm wędliniarskich,w jakim - zalezy od tego gdzie meiszkasz. co kupujemy, co jemy - dosc enigmatyczne pytanie. pytasz o firmę czy o konkretne produkty?... :D