Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość treree

Szukam piosenki.. może ktoś z Was kojarzy tytuł?

Polecane posty

Gość treree

Niemiecka piosenka, pamiętam, że teledysk do niej często leciał na Vivie. Było to na pewno 5 lat temu, może nawet więcej. Był to chyba rap. Bardzo przygnębiający teledysk - raper stał chyba nad swoim grobem, poza tym pamiętam obrazek chłopca siedzącego w pokoju pomalowanym na czarno, z jakimiś bazgrołami na ścianie. Raper był dość... brzydki Czy ktoś z Was zna tytuł tego utworu?

Gość treree
Własnie szukałam Bushido, Sido, przeejrzałam jakąś stronę z niemieckimi artystami. Nie znalazłam. Pamiętam tlyko urywki, bo było to dawno, dlatego tak niedokładny opis...

Gość treree
No właśnie miał taką specyficzną urodę o ile pamiętam, nie potrafię opisać, nawet nie wiem czy dobrze go zapamiętałam i czy to był ten raper a nie np aktor... Był taki dziwny, chyba w kapturze, miał ostre rysy twarzy... kurczę, no nie wiem jak opisać

Gość treree
No i pamiętam właśnie scenę z pogrzebem, był deszcz. Pamiętam kobietę, która była przy tym gronie, jakby mając żal do tej pochowanej osoby (zapewne ją zostawiła, może przez narkotyki) Były dzieciaki wciągające jakąś kokę Szare blokowisko...

Gość treree
Ktoś mi powiedział :) Ferris MC - Zur Erinnerung Teledysk zapadł mi w pamięć, byłam dzieckiem. Zobaczymy jak będzie teraz :)