Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość k_asia84

L4 trrmin porodu i co dalej?

Polecane posty

Gość k_asia84

jeżeli L4 mam do terminu porodu a nie urodze w terminie i nie będę jeszcze w szpitalu to czy ginekolog da mi dalej zwolnienie czy już będzie liczył mi się macierzyński. proszę o odpowiedz bo nieorientuje się jak to jest. pozdrawiam wszystkie oczekujące mamusie

no wydaje mi się, ze jesli l4 jest do dnia porodu to jest do dnia porodu, a nie do terminu przewidywanego porodu

Gość k_asia84
termin mam na 15.11 i tak mam zwolnienie więc pójde do g.jak nic sie nie wydaży i niech mi da dalej no bo kiedyś słyszałam że lekarz nie chciał dać jak już po terminie.

czasem lekarz nie daje juz zwolnien po terminie wiec wtedy nalezy wziasc wczesniej macierzysnki

Gość k_asia84
no ciekawa jestem co on mi powie. w końcu to nie od nas zależy kiedy urodzimy i nie powinni nam wcześniej uszczuplac macierzyńskiego, no chyba że moja córcia urodzi się przed 15, ale jak narazie ani widu ani słychu a chciałabym już ją tulić do siebie.

z teo co wiem po terminie porodu dają już macierzyński. ale to sie dowiedz dokładnie u swojego lekarza...

Moja koleżanka poszła do zwykłego lekarza ogólnego i ten jej wystawił zwolnienie.