Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

eve-line

Idealny prezent na święta i nie tylko !!!

Polecane posty

Nie masz czasu na bieganie po sklepach, stanie w kolejkach i szukanie niepowtarzalnego prezentu dla bliskiej Ci osoby? A może zwyczajnie nie wiesz co kupić? Wiemy, jak bardzo czasochłonne i pracochłonne może okazać się znalezienie właściwego prezentu. Nietrafiona kolorystycznie lub rozmiarowo bluzka, niewłaściwy zapach odurzających perfum, kolejna para skarpetek lub kolejny, zbędny toster lub żelazko... Któż nie chciałby uniknąć tak kłopotliwej sytuacji? Z okazji zbliżających się świąt Bożego Narodzenia, przygotowujemy świąteczną promocję. Zapraszamy do skorzystania z bardzo oryginalnego pomysłu na ,,praktyczny'' prezent: Kup BON UPOMINKOWY o wartości 120 zł i spraw niespodziankę komuś bliskiemu! Osoba ta sama wybierze sobie prezent! Może to być: - analiza sylwetki - analiza kolorystyczna - przegląd garderoby - personal shopper (zakupy ze stylistą) Nie musisz się już martwić nietrafionymi podarunkami, u nas masz pewność, że prezent będzie udany! Promocja ważna do wyczerpania zapasów!!! Serdecznie zapraszam ! Evelina Makowska Eveline-Style Narutowicza 22/14 Lublin 20-004 Tel.501-245-785 www.eveline-style.pl info@eveline-style.pl

Ja tam jakoś nie mam problemów z doborem ubrań i te pieniądze wolałabym zainwestować w jakiś fajny ciuch. Np. dobry strój do ćwiczeń. może coś tego typu http://www.fa-pol.pl/under-armour-heatgear-compression-tank-black-womens-p-2278.html prezentuje się świetnie i pewnie przyjemnie się w nim ćwiczy. Ja stawiam na takie rozwiązanie ;)

zdecydowanie wolę coś sama wymyślić. zresztą da się wyczuć, czy ktoś kupując prezent myślał o osobie obdarowywanej. ja od dwóch lat mojej siostrzenicy wykupuję obóz z ok-tours w ramach prezentu urodzinowego, taka mała tradycja, a już wiem, że to ją cieszy :)

Moim zdaniem rewelacyjnym prezentem jest śliczny i seksowny komplet bielizny :) . Najlepiej poszukać w Internecie, bo jest tam bardzo duży wybór. Ja bardzo cenię sobie produkty polskich firm. Są bardzo dobrej jakości i mają świetne wzornictwo, w przeciwieństwie do np. Triumpha, który ma te same modele od ponad 10 lat...

Gość fissella
Ja uwielbiam dostawać bony z Empiku albo z Zary na ubrania, ewentualnie zaproszenia na zabiegi upiększające typu SPA, fryzjer, kosmetyczka :) W tym roku chciałabym dostać darmową depilację ciała w Time For Wax, ale nie wiem czy oni organizują coś takiego, jeśli u nich się nie uda, to może zabieg mikrodermabrazji w New Looku.

Gość dana_oj
Też bym chciała bon do empiku:) Kupiłabym sobie zestaw "Cukierni pod amorem" Małgorzaty Gutowskiej-Adamczyk.

Gość Behemocik
www.karierazfm.pl Ja kupując prezent skorzystałam z tej stronki i jestem meeega zadowolona :D

Gość D.M.
swietny sklep internetowy http://www.homus.pl/ Polecila mi go kolezanka, ktora kupila sobie tam rok temu noze. Nadal po roku prawie same kroja, wiec nic nie stracily na swojej ostrosci. Ja kupilam dla tesciowej przepiekny wazon a sobie oczywiscie tez komplet nozy. Sa naprawde super. Zreszta pozostale rzeczy w tym sklepie tez sa naprawde bardzo dobrej jakosci. Wiem bo kupilam tez pare innych drobiazgow.

Gość rivieraa
tu jest dobry sposób na to by dowiedzieć się co ktoś chce dostać w prezencie: http://www.zaradni.pl/porada/3696,jak_dyskretnie_sprawdzic_o_jakim_prezencie_ktos_marzy

Ja dostałam taki bon z H&M kilka dni temu, na urodziny. Rzeczywiście świetna sprawa, daje dużo radości i możesz wybrać sobie z takiego sklepu to co ci się na prawdę spodoba:). Natomiast na prezenty świąteczne mam już połowiczne plany. Mamie chcę kupić nowy czajnik elektryczny, taki, który będzie pasował jej do kuchni. Bardzo podoba mi się, taki biały z zielonym wzorem marki Savion. Siostrze kupię jej ulubione perfumy. Nad resztą bliskich jeszcze się zastanawiam:).

Witajcie. Zbliża się czas świąt, domyślam się, że wiele z Was tak jak i ja kilka dni temu nie macie pomysłu na prezent dla najbliższych osób żony, córki, mamy Po długim poszukiwaniu znalazłam coś co pomogło mi rozwiązać problem i z czego jestem bardzo zadowolona. Biżuteria jest klasycznym prezentem i najczęściej udanym. Ja jednak chciałam obdarzyć moją mamę wyjątkową biżuterią. Kupiłam w sklepie internetowym „Niebieski-koralik przepiękną bransoletkę BIAGI o wzorze modnych kulek w świetnej cenie. Jest tak ładna jak Pandora, ale zdecydowanie tańsza W dodatku nie musiałam płacić za przesyłkę, śpieszcie się, bo do świąt już niedaleko i do 24 grudnia przesyłka jest gratis. Liczę, że i ja dla siebie znajdę pod choinką taką biżuterię

Myślę, że odpowiednim prezentem może być kurtka w sklepie internetowym http://www.eshop.volcano92.com/ . Sama kupiłam mojemu facetowi taką ładną, napewno będzie się cieszyć. A przesyłką się nie martwcie, napewno dojdzie szybko, wiem z doświadczenia ;)!

Myślę, że odpowiednim prezentem może być kurtka w sklepie internetowym http://www.eshop.volcano92.com/ . Sama kupiłam mojemu facetowi taką ładną, napewno będzie się cieszyć. A przesyłką się nie martwcie, napewno dojdzie szybko, wiem z doświadczenia ;)!

Gość miki43
Super sprawdzają się perfumy. Jak dla mnie super jest zapach loose no2 dla facetów. Pewnie komuś taki podaruje :-)

Gość helpik.
a tak przy okazji...macie może 5 sekund wolnego i chcecie to wykorzystać na spełnienie dobrego uczynku? zagłosujcie, bardzo Was proszę. http://pokazywarka.pl/99no85/

Gość dream_dream_dream
idealny pre to moim zdaniem książka. Szczególnie jeśli ktoś tak jak ja bardzo lubi czytać. W tym roku kupiłam kilka bardzo fajnych książek, ale chyba najbardziej jestem zadowolona z książki Richarda Paula Evansa Stokrotki w śniegu. Zapowiada się bardzo ciekawie, myślę, że moja mama ucieszy się z takiego prezentu.

Gość kasianna giovanna
Ja wszystkie prezenty w tym roku za jednym zamachem w empiku kupiłam :D bez zbędnego latania. Mamie, która uwielbia czytać kupiłam książkę "Biegnąca z wilkami" (Clarissa Pinkola Estes) - czytałam ją kiedyś, świetna jest. Dla młodszego brata mam grę "Music Master Chopin Rock" - bo on lubi gry muzyczne (i chodzi do szkoły muzycznej zresztą:), a dla taty mam prenumeratę National Geographic na cały rok. On jest ciekawy świata...także zależy co dla kogo - trzeba do każdego indywidualnie ;)

Gość paulibka90
Ja w tym roku postanowiłam ze troszke zaskocze moja sioste.4 mc temu urodziła dziecko i cieagle tylko słysze ze jest bardzo niazdowolona ze stanu stwojej figury.Dlatego zafundowałam jej zabiegi na ciało-oczywiscie ujędrniajace-http://www.afrodytasalon.pl/ I tez sie zastanawiam czy nie dołaczyc mojej mamie zabiegu SPA .

a po świętach jak fundusze się skończą zapraszam do zakupu tanich ubranek dziecięcych już od złotówki

Gość monianiakiki
ej to ja podchwycę pomysł z tą grą o Chopinie bo tez mam młodszego brata, a mógłby się trochę poedukować, a nie tylko w te strzelaniny i potwory grać :D

Gość Targowo.Istore.pl
A co powiecie na grę planszową jako pomysł na świąteczny prezent? Moim zdaniem to fajna sprawa,która dostarczy wiele radości Wam oraz znajomym. Zobaczcie jak szeroki wybór macie u nas www.targowo.Istore.pl