Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość migotka59

nikt mnie nie chce, jestem brzydka

Polecane posty

Gość migotka59

już od dawna czuję się masakrycznie brzydka. żaden facet nie chce ze mną być, ile można czekać. myślę, że to właśnie przez mój wygląd, choć nikt nie chce mi tego wprost powiedzieć - to do tego chyba nie mam prawdziwych przyjaciół... dziadkowie pytają, kiedy wreszcie doczekają się wnuków, przyjaciele hajtają się co i rusz, a ja wciąż sama... może gdybym zmieniła coś w swoim wyglądzie i stylu, to by mnie uratowało... tylko co?? ktoś mi pomoże?

Gość pokaz zdjecie
moze cos doradzimy i ci prawde powiemy

Gość konwers
Ja też nie miałam pojęcia, co jest ze mną nie tak. Wydawało mi się, że ubieram się w dobrym stylu i ze smakiem. A tak naprawdę koleżanki z pracy podśmiewały się ze mnie za moimi plecami. Wyszło to na jaw, gdy jedna życzliwa mi to powiedziała. Myślałam, że się poryczę przy wszystkich i coś sobie zrobię! Ale udało mi się zachować kamienną twarz. Zdecydowałam, że muszę to wszystko zmienić. Trwało to... dość długo, bo prawie rok. Zmieniłam pracę i przede wszystkim zaczęłam świadomie dbać o swój wizerunek - ale nie sama, tylko przy pomocy prawdziwej wizażystki przeszłam metamorfozę. I jest super, bo wreszcie czuję się kobieco i atrakcyjnie. Ale trzeba chcieć tej zmiany i naprawdę wziąć się za siebie, umieć zwrócić się o pomoc. Trzymam kciuki za ciebie!

Gość Muchozmorka
Konkretnie co jest nie tak z Twoją urodą? Opisz jak wyglądasz, to może coś doradzimy. Nie wychodź z założenia, że "Jaki mnie Panie Boże stworzyłeś, taką mnie masz"!!!

Gość ooonnnaaa29
Pogotowie Ratunkowe Glamour :)

Gość I256
Taki los ludzi brzydkich, najczęściej bywają samotni.

Gość Ja tylko
migotka oczekuje pomocy wchodząc na Kafe, a nawet nie podejmuje współpracy. To chcesz tej pomocy, czy nie???

Gość Aeliah
Migotka, nie uroda jest najwazniejsza w kontaktach z facetami. Moj byly ozenil sie z tak brzydka dziewczyna, ze tak brzydkiej to jeszcze nie widzialam. Kiedy zawiozł ja do rodzicow na wies, oni poprosili by jej wiecej nie przywozil , bo sie wstydza. Dziewczyna wyglada jakby byla nienormalna, wyjatkowo brzydki typ urody. Za to on ja bardzo kocha, ozenil sie, chce miec z nia dzieci i dla niego ma wyjatkowy typ urody, jak zadna:)

Gość migotka59
ale ja po prostu wyglądam nie tak jak powinnam, źle się ze sobą czuję. i z tym ubraniem też nie do końca wiem, co i jak. w sumie to zainteresowałaś mnie tą metamorfozą, konwers. mama właśnie mi powiedziała, że może mi taką wizytę 'dać w prezencie' :) jaka to wizażystka? ile trwa coś takiego w sumie? będę musiała wziąć wolne?

Gość konwers
Prawie cały dzień, a potem ciężka praca nad samą sobą, żeby to sobie wszystko przyswoić i stosować te zasady przez resztę życia. Ja byłam u pani Uli w Ce Ce. Pamiętaj, że ważne jest, by ta zmiana objęła całe Twoje życie, a nie tylko ten jeden dzień, jeden zestaw nowych ubrań i doskonale zrobiony makijaż. Wtedy to będzie miało głęboki sens ale to usłyszysz jeszcze to wszystko w salonie :)

Gość gość
Stara, taki los, smutne.

Gość gość23
Ja mam tak samo. Jestem brzydka,ale inni nie chcą mi tego powiedzieć. Chciałabym mieć chłopaka jak inne dziewczyny. Proszę pomóżcie!!!!!!!!!!!!!1

Gość gość
Kup sobie sportowe auto i będziesz wyrywać kolesi jak mało atrakcyjni faceci laski.

Gość Ada

Mam 35 lat i jestem sama. Jak byłam młoda  to bardzo cierpiałam, gdy się ze mnei śmiali koledzy że brzydka jestem, że ciało nie takie...
Przed 30 , miałam sytuację gdy pewnien mężczyzna zabiegał o mnie, ale gdy jego koledzy przypadkiem mnie zobaczyli, to zaczeli sie z niego śmiać że się ze mną spotyka. Szybkozerwał ze mną znajomość. To był dlamnie jasny sygnał, że powinnam się pogodzić z tą sytuacją, i tak zrobiłam . Skupiłam sie na pracy, jezdze na rózne szkolenia, warsztaty. Nie mam problemu żeby samej pójsc do kina czy teatru. Przestałam sie tym zamartwiac, i zaczełam żyć... Sama to sama....cóż....takie życie.... Nie każdy jest bdarzony urodą i trzeba siez  tym pogodzić...