Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ale ona go nie zatrula

POTRAFICIE POLICZYĆ ILE MACIE ZĘBÓW ZAPLOMBOWANYCH ?JA MAM AŻ10!!MA KTOS WIECEJ?

Polecane posty

Gość ale ona go nie zatrula

w dodatku mam tylko 28 lat i juz tyle zebow plombowanych :(bbuuu ale wstyd co nie?

Gość facet z ...
Czy jesteś dobra w łóżku ?

Gość u mnie sie zanosi na to samo
ale lepiej miec zaplombowane niz dziury czarne :P

Gość aliifgg
ja mam 25 lat i ani jednego plombowanego .wszystkie zdrowe. a moja ciotka to samo. ma 35 lat i wszystkie swoje i zdrowe a zebow nie myje i mieszka na wsi ..powaga:)dziwne nie?

Gość aliifgg
znam chlopaka który ma zepsute dwa zeby i czarne juz i nic z ty, nie robi...masakra./.znacie kogos takiego ??

Gość magdadadsfd
ja ma 3 plomby mam 28 lat

Gość jbkhj
2 plomby 21 lat

Gość ja mam 30 lat i
około 15 plomb, ale zeby mam strasznie kiepskie, chociaż bardzo o nie dbam. Ale wolę mieć 15 plomb niż 1 czarną dziurę!

Gość iiiimmmmmm
czarną dziure już masz między nogami

Gość ja mam 30 lat i
nawet dwie hehehehe

Gość MirandaBayms
Ja mam 18 plomb, i usuniete 4 zeby madrosci.

Gość MirandaBayms
Mam 22 lata

Gość lubimy małe
9 plomb i 4 zeby mądrosci:)

Gość anakondzia
ja mam 15 plomb, kobieta, 27 lat, 11 z nich nabawilam sie do 13 roku zycia dzieki "dbaniu" o moje zeby przez rodzicow, aczkolwiek w ostatnim roku - w marcu wizyta u dentysty - wszystkie zeby zrobione, w lipcu osemka do plombowania.... zeby myje codziennie, uzywam plynu do plukania, nici, dobrej pasty, czesto zmieniam szczoteczki, non stop zuje gume orbit, kamien usuwam raz w roku... jak mi ktos powie ze nie dbam to mu jebne... po prostu mam slabe zeby same od siebie, zreszta ciagle mam cos do roboty - to wymienic stara plombe, to jakas sie obrusza... echhhhh

Gość anakondzia
acha - ciekawostka - jedynie 2 plomby mam na dole, reszta wszystkie na gorze

Gość kaisd6ff
masakra ..ale wstyd

Gość nam nana nananana
no to ja niestety mam prawie kazdy zab zaplombowany :o moze z 4 ostały sie bez plomby.

Gość biały kiełek
Ja mam wszystkie zdrowe plus 4 mądrości, 29,5 lat ale lekarze smieja sie ze mam syndrom b.buttona, cokolwiek to znaczy ;)

Gość gość
w tym pytaniu istotny jest tez wiek! albowiem jesli nastolatek ma 10 plomb to bardzo zle.. ale jesli 50 latek to juz calkiem normalne ;) ja majac prawie 35 lat mam juz zaplombowanych 10 zebów (na 28 - bo nie wyrosly mi osemki) ale za to jeszcze zadnego zeba NIE STRACILEM!

Gość gość
pytanie powinno brzmieć : ile mam zębów bez plomb ;) a poza tym czy jest to temat na forum pozdr 🌻

Gość gość
u mnie łatwiejszym byłoby pytanie ile zębów mam nieruszonych przez dentystę. Mam 34 lata: 2 zębów brak i nieuzupełnione (luki prawie już zaszły sąsiednimi zębami), 4 korony na zębach martwych i jedynie 5 nietkniętych zębów :o Na usprawiedliwienie mogę dodać, że większość ubytków to czasy podstawówki i dzieciństwa. Zacząłem leczyć w liceum, w drugiej połowie l.90 kiedy powszechnie dostępne stało się znieczulenie w gabinetach prywatnych. Od tego czasu jest ok, niewiele nowych ubytków. Jak zacząłem zarabiać zrobiłem korony na przedzie bo miałem ohydne wypełnienia w jedynkach i dwójce, które zawsze były widoczne.

Gość gość
Nie rozumiem, co to za wstyd mieć 15 plomb, a nie 3. Jeśli ktoś ma zęby poleczone, to chyba o nie dba prawda? Ilość plomb, nie świadczy o zaniedbaniu (chyba, że to z dzieciństwa i to jest wina akurat rodzica, który to olał), tylko o tym, że te zęby są bardzo słabe. Są osoby, które prawie w ogóle nie myją zębów, jedzą byle jak, a mają dwie dziury w wieku 35lat.