Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przykraprawdakkk

Wiernosc u faceta????

Polecane posty

Gość przykraprawdakkk

Kobiety pragną dużo sexu z mężczyzną, ktorego kochają. Mężczyźni natomiast chcą po prostu dużo sexu...Wg. badań po roku zawarcia związku malzenskiego libido u faceta zmniejsza sie o połowę(poziom testosteronu maleje) po rozwodzie poziom testosteronu natychmiast rośnie. zy waszym zdaniem normalny związek z facetem wogole jest możliwy... przez to wszystko popadam w paranoję...

Gość ależ oczywiscie
ze ne jest :o

Gość ggghhy
Nie ma wiernych facetow i zapamietaj to sobie raz na zawsze!!!

ggghhy Nie ma wiernych facetow i zapamietaj to sobie raz na zawsze!!! -> to takie samo przekonanie jak te, ktore mowi o tym, ze po slubie kazda kobieta robi się grubą lochą. :O 🖐️

Gość przykraprawdakkk
jak zaufac facetowi z ktorym chodze juz ponad 2 lata wydaje sie być wierny cały czas mnie zapewnia a wciąż widze jak ogląda sie za innymi a ostatnio przed pojsciem z kumplem na dyskoteke napisała ze mnie kocha i nie zrobi nic glupiego a wrocił z kilkoma nowymi numerami tel od nienanych cip!?

Gość kurzejadro
To go zostaw, widocznie nie jest ciebie wart

''Kobiety pragną dużo sexu z mężczyzną, ktorego kochają.'' Haahahahhahhaha kurwa nie mogę. Szkoda tylko, że się zakochujecuie co tydzień w nowym. ''Mężczyźni natomiast chcą po prostu dużo sexu...'' W pełni się z tobą zgadzam, tylko ze nam wystarczy jedna i ta sama partnera przez caly czas. '' zy waszym zdaniem normalny związek z facetem wogole jest możliwy... przez to wszystko popadam w paranoję...'' Nie jest możliwy, ponieważ kobiety czują jedynie pożądanie seksualne i materialne do faceta nic wiecej.