Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Charlotte123

GLODÓWKA!! musi się udać! Ktoś ze mną????

Polecane posty

Gość Charlotte123

Postanowiłam że rozpoczynam głodówkę, bo zależy mi zeby zrzucić te kilogramy które mi ostatnio przybyły!! :( I niestety nie mam czasu czekać, musze zrzucić to SZYBKO!! Nie wiem jeszcze ile ta głodłwka bedzie trwać, a wiec do odwołania ;-) Ale mysle że ok. 1-2 tygodni. Kidys byłam przez tydzien na glodowce i schudłam 6 kg ;-) Czas to powtórzyc, tylko ostatnio nie mam motywacji :( i pomyslałam że gdyby ktos sie chciał przyłączyc to mogłybyśmy utrzymywac jakis kontakt w tym czasie np. smsowy, lub na początek gg... I jakos bysmy sie wzajemnie wspierały ;-) Wiec jesli ktos chetny to ZAPRASZAM!

Gość mammamysz
Hej ja też od dzisiaj głoduję. Dopóty dopóki nie pozbęde się 10 kg . Mam nadzieję że 14-17 dni wystarczy. Czy po tym jak schudłaś było jojo?

Gość glupia jestes
.

Gość lady5678
Hej, cieszę sie że sie przyłączyłaś jeśli tutaj jeszcze wejdziesz- to to jest moje gg 10914236. Napisz, jestem cały czas na niewidocznym. Uda nam sie tylko musimy sie zmotywować ;-)

Gość Charlotte123
lady5678-->Charlotte123 to u góry to pisałam ja tylko sorry że pod innym nickiem... Czekam az napiszesz na gg. ;-)

Gość Charlotte123
Nie u mnie jojo nie wystąpiło ;)

Gość A jak glodujecie
to nie jecie nic ? A co mozna pic, napewno wode, ale czy mozna pic kawe??? Kiedys robilam glodowki, efekt byl dobry, bo potemtez chudlam, bo mialam skurczony zoladek. W tej chwili , juz drugi dzien pije tylko kefir.

Gość Charlotte123
Ja głodóce nie jem nic, chyba ze juz naprawde nie moge wytrzymać to jakieś jabłko lub jogyrt naturalny... oczywiście pije wode i herbate bez cukru, kawę też można ale ja pije rzadko i naprawdę efekty są widoczne tylko najgorzej z tą motywacją i dlatego z kimś to tak jakoś razniej ;-)

Gość A jak glodujecie
Chyba sie dolacze, bo tez chce szybko schudnac. Ja skolei pije duzo kawy czarnej i gorzkiej. Ten moj kefirek jeszcze dzis dopije. W zasadzie , mnie starczy stracic 4-5 kg. Wtedy bede miala 46-47 kg, ibyloby super. Powodzenia wam zycze, jestem z wami, jak wam bedzie ciezko,pomyscie,ze nie cierpicie same.

Gość Charlotte123
Nom fajnie ze się dołanczasz im nas wiecej tym lepiej ;-) Może ktoś sie jeszcze dołączy? :-) Aha i piszmy jak nam idzie ;-)

Gość marjatka.
A kiedy Wam zaczyna lecieć waga? Sie zastanawiam, bo u mnie najczęściej pierwsze 3-4 dni nic. :(

Gość Kinga174
U mnie tak w 3 dniu, ale fakt pierwsze 3 dni najgorsze, potem to juz leci ;-)

Gość Kinga174
Chyba sie przyłacze też, bo narazie jestem na diecie 1000 kcal ale efektu nie widac...

Gość marjatka.
Dobra, to ja też sie przyłączam, tylko tym razem postaram sie dotrwać do chociaż pierwszych efektów. :) Dopuszczam u siebie kawę, a jak mnie bardzo przyciśnie - kubeczek wiejskiego serka. :) Mam nadzieję, że te 5 kg uda sie zjechać.

Gość Charlotte123
Rzeczywiscie- na poczatku najgorzej, ale grunt to cierpliwość ;-) U mnie w 2-3 dniu spada pierszy kg

Gość Charlotte123
Cieszę sie marjatka że jest nas wiecej ;-)

Gość marjatka.
Poczekamy, zobaczymy :) Ja zwykle 3 dnia najgorzej się czuję, bo cukier mi spada i cała się trzęsę. Dlatego dopuszczam ten serek. Mam nadzieję, że z efektów będziemy zadowolone. Powodzenia :)

Gość Charlotte123
Nom musi się udać, nie ma innej opcji :D najgorsze pierwsze 3 dni, ale wytrwamy. Trzymam za nas kciuki ;-)

Gość marjatka.
Up! Jak Wam idzie? :)

Gość Charlotte123
U mnie narazie kiepsko zjadłąm na sniadanie niestety jakis 400 kcal a może i 500 :| ale ja sie nie poddam bez walki!! Postanowiłam i musze wytrwać :-) Aha i od dzisjaj pije też herbatki odchudzajace :) Piszcie jak wam idzie :-)

Gość marjatka.
Ja dzis rybke na parze, więc u mnie wychodzi raczej dieta z małą ilością kalorii, niż totalna głodówka. :) Chociaż głodna jestem. :D Ale i tak najgorsze do wytrwania są dla mnie wieczory. :O

Gość Charlotte123
A dla mnie najgorsze to są noce :/bo w dzien to nawet jakoś wytrzymuję, ale w nocy jak sie budzę to poprostu nie potrafię... Ale wygram z tym razem wygramy!! :/