Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość joe cocker1234

jestem zauroczony inną kobietą a mam żonę którą kocham

Polecane posty

Gość joe cocker1234

jestem rok po ślubie mam wspaniałą żonę, nie mamy dzieci, tworzymy zgrane małżeństwo, jednak ostatnio poznałem pewną dziewczyne, od razu mi się spodobała, nie mogę przestać o niej myśleć, jak o niej myślę to usmiecham się sam do siebie, nie zdradzę żony ale nie wiem co mi się stało, ta dziewczyna nie jest może super pięknością ale ma coś takiego ze nie mogę o niej zapomnieć, normalnie jak ją zobaczyłem to jakby piorun we mnie strzelił, masakra jakaś.

Dziwne piszesz , ze kochasz zone. moze amutacja pewnego urzadzenia? Wcale nie serca..

dorośnij po prostu dorosnij inaczej zawsze będziesz taką niemęską wańką wstańką chorągiewką na wietrze... to naprawdę wyjątkowo niemeskie i pewnie da się w tobie wyczuć żona predzej, czy później to wyczuje i przestanie cie szanować jako faceta

Gość agnniee
To tylko zauroczenie, przejdzie. Lepiej doceń miłość żony. Pomyśl ile możesz stracić idąc na romans.

Gość Nie spodziewaj się sensownych
odpowiedzi na tym forum :-P Tu radzą głównie gimnazjalistki... Tak się ludziom czasami zdarza i to jest poza oceną. Kwestia, co z tym fantem zrobisz...