Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WIKO123456790

jak mam sie malowac POMOCY

Polecane posty

Gość WIKO123456790

WITAM MAM WIELKI PROBLEM NIE POTRAFIE SIE LADNIE UMALOWAC MAM CERE TRADZIKOWA UZYWAM KOREKTOROW I PODKLADU MINERALNEGO SYPKIEGO Z EVERYDAY MINERALS MAM ZIELONE OCZY NIE DUZE, RZESY NA GORNEJ POWIECE MAM W MIARE ALE NA DOLNEJ SA BARDZO KROTKIE CHCIALABYM POWIEKSZYC OCZY I ROZSWIETLIC TWARZ WYDAJE SIE TAKA SMUTNA I W DODATKU BLYSZCZY SIE W STREFIE T UZYWAM KREMU MATUJACEGO ALE NIC NIE POMAGA JESTEM JASNA BLONDYNKA Z WLOSAMI ZA RAMIE I BEZ GRZYWKI CHODZI MI O MAKIJAZ DZIENNY ZEBY MOJA TWARZ BYLA PROMIENNA I PELNA ZYCIA A NIE TAKA PLASKA PROSZE O KONKRETNE RADY CHCE SIE WRESZCIE KOMUS SPODOBAC :((

Gość gdyby babcia miała wąsy
Też jestem jasna blondynko no i my juz tak mamy ze jesteśmy "maślane" bez dobrego makijażu. Powinnaś podkreślić oczy, zależy od urody, ale u mnie sprawdza się czasna kredka albo eyelinear i srebrny ciemny cień. Czarna maskara i o wiele lepiej. Przybrązowić policzki, Obrysować usta ciepłą konturówką, jakiś ciepły kolorek pomadki i gra. Ja na błyszczenie T używam pudru w kamieniu. Matujący podkład i pudruję nosek kilka razy dziennie. Możesz podesłać mi fotkę frotka2424@o2.pl to podyskutujemy co tobie mogłoby dopomóc :-)

Gość heeeehhhheee
Jasną blondynko? :D:D:D:D

Gość gdyby babcia miała wąsy
Jak wolisz może być blądynkom :-)

Gość gdyby babcia miała wąsy to
blondynko by była :D:D:D:D:D