Gość Zdezorientowana Kobietka ... Napisano Listopad 12, 2010 Dzis odwiozl mnie do domu moj chlopak ale powiedzial ze nie wejdzie do srodka bo ma duzo roboty,bedzie zajety i wg.nie nie i nie.Zrozumialam.. umowilismy sie ze zadzwoni za jakies 3-4 godz minelo 6 wiec ja zadzwonilam a on totalnie uwalony pijany w 4 dupy i jeszcze do mnie z mordka o co mi chodzi.Nie ograniczam go..nie trzymam krotko.. ale czesto sie zdazaja takie sytuacje ze idzie pic sobie w najlepsze z kolegami..czy szwagrem..np.oststnio przyjechalam do niego zrobic mu niespodzianke a jego nie bylo cala noc pil ze szwagrem pozniej z bratem nie odbieral-podobno nie slyszal.Nie wiem co mam myslec. Po dzisiejszym moim telefonie napisalam mu smsa co on sobie wyobraza.a dodam ze pare dni temu z nim zerwalam ale od slowa do slowa dalam mu jeszcze jedna szanse..nie lubie jak mnie ktos w ciula robi ja obiadki sprzatanko a on co no ale pomijajac to bardzo go kocham ale nie sadzicie ze tak nie mozna? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach