Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vbvbbv

Ile około kieliszków wypijacie na weselach???? ROBIMY SONDĘ :)

Polecane posty

Gość vbvbbv

i czy wódek tych mocniejszych czyli 40% czy slabszych (20coś%??) nie chodzi o liczbe dokładnie, tylko mniej więcej :D i czy upijacie się tym??? ;)

Gość o nieeeeevvccv
co to za pustki???? :D:D nie uwierzę, że ludzie z kafe nie piją na weselach xD :D ja tak około 5-6 kieliszków, a wy?? :D

kielizek kieliszkowi nierowny. Ja przy jedzeniu i tańcach wypijam 1 litr wodki. Po tylu raczej nic mi nie jest do tego stopnia ze moglbym rowerem smialo jechac. 1,5 litra to już nie pamietam co sie dzieje ale tak zdarzylo mi sie tylko jeden raz. Wypilem wtedy ze szwagrem 1 litr 50% wodki + 1 litr 40% i na to po dwa piwa. To już było po mnie. Nie pamietam nic aczkolwiek nie wywracałem sie.

Gość 10 kielichów 40%
to maksium. Po większej ilości jets już po mnie.... ;) :D A i jestem dziewczyną. :D piszcie może jeszcze na dodatek swoją płeć :D

Gość daje się min pół litra
na głowę - jeśli o to ci chodzi... kobiety zazwyczaj piją mniej.... więc na facetów wychodzi po 0,7 ...wypić na weselu można więcej niż na imprezie typu "nasiadówa" bo się dużo je i tańczy... i bania szybko przechodzi. Co do mnie to ja nie potrafię się upić na weselu - głupio by mi było przed rodziną.... symbolicznie lampkę szampana piję i ze 2 drinki.... nie muszę się nawalić żeby się dobrze bawić.

Gość tez 2 kieliszki wina
do obiadu + ew 1 setke pod przystawkę i 1 kieliszek szmpana na toast

ok pół litra na głowe, przez całe wesele, więc chyba nie jest najgorzej...? :classic_cool:

Gość tez 2 kieliszki wina
moj mąz mniej wiecej tyle samo

Gość WDR - Wujek Dobra Rada :)
ok 0.7L

Gość Mzeooo
Liroy ty CIOTO piszesz ze sie nie wywracales a potrm ze nic nie pamietasz. Zdecyduj sie palo

Gość aha i achh
To zależy, czy mam tzw. melodię do picia, czy nie. jak mam tę melodię, to wymiękają przy mnie potężni mężczyźni. Ze zdziwieniem. :D

Gość esteeeeeee
Ja nie pije wodki na weselach :) czyli z kieliszkow 0 :) co drugie, trzecie wesele wypije jedna - dwie lampki wina i to tyle :) nie potrzebuje alkoholu by sie dobrze bawic :P

zazwyczaj wypijam o jeden kielon za duzo:O byla na 2 weselach na ktorych nie tanczylam i praktycznie nie jadlam a pilam wodke - nie polecam. jak sie duzo wywija na parkiecie i je sie sporo to mozna pic i nie liczyc kielichow

Ja wiem, że alkohol nie rozwiązuje żadnych problemów, ale z drugiej strony sok też nie, więc co będę sobie żałować:]

Mzeooo,ty Poj.e.b.i.e, zawsze pije sie z kims kogo można zapytac jak sie zachowywalem. Zreszta zona by nie dopuscila do tego abym sie wywracal.

Nie piję wódki na weselu. Zawsze wino - ok 5-6 lampek Wolę się nie ośmieszyć. Pijana dziewczyna wygląda żałośnie.

Gość imprezowicz ver. 2.0
ja zgonuje po 1 piwie VIP :classic_cool:

Gość kasskka
ostatnio od 21 do 1 w nocy 8 kieliszkow wódki przy czym prawie bez przerwy bylam na parkiecie ale nic nie jadlam. Stan: lekkie zawroty glowy i na nastepny dzien 0 kaca!!

Gość kasskka
ostatnio od 21 do 1 w nocy 8 kieliszkow wódki przy czym prawie bez przerwy bylam na parkiecie ale nic nie jadlam. Stan: lekkie zawroty glowy i na nastepny dzien 0 kaca!!

Gość maksymalnie
6-7 kieliszków