Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kairaa27

czy go nie podniecam?

Polecane posty

Gość kairaa27

Spotykamy sie pare miesiecy, ale miedyz nami jeszcze do niczego nie doszlo... Naturalnie piescimy sie, calujemy...ale na kazda moja probe wspolnej nocy on sie wycofuje...Czym moze byc to spowodowane?Nie wiem juz czy nalegac, czy w ogole dac spokoj i okazac tez obojetnosc?...

Gość kairaa27
on ma 18 lat

To sadze tak jak only ze jest niedoswiadczony i dlatego boi sie zblizenia... To tez twoj pierwszy chlopak??

Gość kairaa27
to jest mój piąty chłopak

Gość kairaa27
gdy ktos mi sie podoba to chetnie lykam sperme :)

Gość kairaa27
27

No to po co w ogóle sie pytasz??? przeciez odp jest oczywista:D Boi sie dlatego bo jestes od niego starsza o 9 lat i dosc doswiadczona... P.S. Kręca Cie młodsi facecei??

Gość kairaa27
tak kreca mnie mlodsi faceci, czasami podrywam ziomkow z gimnazjum

Gość Danabanana
weź kobieto! na co ci taki dzieciak? w łep się stuknij

Gość kairaa27
on ma słodkiego pisiaka

Gość kairaa27
ale ktos jest glupi ze sie tak podszywa. ale zalosne...to jest moj PIERWSZY WPIS poza tematem...on ma 33 lata wiem ze mial inne kobiety.aLE NIE ROZUMIEM DLACZEGO nie dazy do zblizenia ze mna, calujemy sie namietnie a potem on sie zbiera do domu itd

Gość kairaa27
do osoby podszywajacej sie puknij sie w glowe bo to jest zalosne chyba nie masz wlasnego zycia.A forum jest chyba dla dojrzalych ludzi a nie dzieci

Gość kairaa27
I trochę mam dziwne odczucia, bo raz ręka zsunęła mi się w okolice jego rozporka i nic tam nie poczułam. Jakby nic tam nie było. Jak myślicie co to może być?

mze ma dramatyczne przezycia z poprzedniego związku? ktos go upokorzył albo wśymiał jego męskość?

hahaha po co ludzie sie podszywaja??zajezdza mi to troche brakiem rozrywki w sobotnie poludnie no moze warto przeanalizowac wlasny chory mozg i samotnosc;)A co do problemu, to moze on chce poczekac?moze jeszcze nie jest gotowy?a moze nie wie jak Ty do tego podchodzisz?Moze chce Cie lepiej poznac?Mowisz ze sie calujecie namietnie itd to chyba znaczy ze odpowiada na Twoja interakcje czyz nie?

chyba powinnas sie cieszyc ze to porzadny facet ktory nie patrzy tylko na to jak Cie zaliczyc...moze warto pogadac z nim o tym?

a moze narkoman? matko jedyna! lub nawet sterydziarz? oni maja problemy w tych sprawach czasami...

Gość kairaa27
"odpowiada na Twoja interakcje czyz nie?" interakcja z nazwy i założenia jest odpowiedzią na akcję sprawdź znaczenie słowa "interakcja" by nie popełniać już błędów :D na moje akcje bywa interakcja, ale w stopniu niezadowalającym, czego dałam wyraz w pierwszym poście :)

yyyyyy z nim jest co nie tak. Wypijcie pare drinkow moze sie otowrzy i powie ci o co chodzi