Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ninaaa3

Brzydki chlopak

Polecane posty

Jestem z chlopakiem prawie 3 lata. Sama nie wiem jak to sie stalo ze z nim jestem skoro nie podoba mi sie z wygladu ale podeszlam do tego z mysla ze charakter jest wazniejszy , poniewaz zalezalo mi na nim. Mimo ze minelo pare lat nadal go kocham, ale czuje ze to nie ma sensu . Mam 17 lat a on 25 i wlasnie teraz zaczynam zauwazac ta roznice wieku. Mamy calkiem inne podejscie do zycia. On wymaga obiadkow , spotkan rodzinnych , wpolnych zakupow a ja bym chciala tylko siedziec w jego objeciach, chodzic do kina itp . Moja mama tez go nie akceptuje i powtarza ze zwiazalam sie z brzydkim facetem i stac mnie na ladniejszego. Mimo ze wiem ze bede cierpiec chce to zakonczyc , ale nie mam odwagi mu powiedziec ze miedzy nami koniec i chce postawic go w sytuacji w ktorej to on zrywa ze mna . Jak moge to zrobic?

mama ma racje! jak jest brzydki to go trzeba zabic albo conajmniej uczynić kaleką! i tak jest brzydki, nie?

Gość powiedz mu ze wlasnie
zrobilas loda swojemu koledze z klasy bo jest super przystojny a jutro zrobisz loda nastepnemu bo tez jest super. Jak ma jaj to sam sobie pojdzie.

a moze napiszesz troche o tym jaki dla Ciebie jest, czy Cie szanuje, czy czujesz ze Cie kocha... to tez jest calkiem wazne

Szanuje mnie i jest naprawde kochany swietnie sie czuje w jego towarzystiwe tylko ze jest mamisynkiem i to tez mi przeszkadza . Mysle ze mnie kocha.

Gość sos, kurczę, czemu ja nie
znam takich inteligentnych, poukładanych, wartościowych facetów? :) Podobają mi się Twoje wypowiedzi, serio.

Gość sos, kurczę, czemu ja nie
Ciężka sprawa, bo skoro on Cię kocha, to nie bardzo będzie chciał Cię rzucić. Nawet, gdy zmienisz swoje zachowanie, po to, by z Tobą zerwał, on będzie chciał z Tobą porozmawiać, dojść do porozumienia, bo MU ZALEŻY.

Oczywscie ze mam wady jak kazdy . I teraz nie szukam w nim idealu. KIedys ze mna zerwal ale byl wtedy pijany i nie chcial mi powiedziec dlatego zrywa w oczach stanely mi lzy i poszlam na drugi dzien nie dawal mi zyc i udalo mu sie jakos mnie zlapac , wybaczylam mu...obiecal ze juz nigdy wiecej nie zerwie ze mna .

Naprawde go kocham ale uwazam ze powinnam ukladac sobie zycie z kims kto mi sie podoba i jest troche mlodszy i przede wszystkim nie jest mamisynkiem. Gdzie kolwiek idziemy zawsze jego mama jest kolo nas a mu sie to podoba . Mowilam mu ze nie chce zeby jego mama byla wszedzie to sie oburzyl i zapytal co mi jego mama przeszkadza? to juz mi sie odechcialo z nim o tym rozmawiac

oj dziewczyno widac ze nie dojzala jestes skoro go kochasz to dla czego chcez zerwac a to co mowi matka to nie jest wazne wazne czego ty chcez