Julia12 0 Napisano Listopad 13, 2010 Witam, mam pewnien problem,a sama nie wiem co o tym myslec... duzo pytałam się koleżanek itp, każda powiedziała że jest to niemozliwe.. jednak wolalabym aby odpowiedzi udzielil takze ktoś obiektywny. Mam nieregularne cykle... ostatni trwał 29 dni. Kochałam sie z moim chłopakiem w sumie.. nie było wytrysku a wszytsko trwało jakies 20 sec, bo za sciana była impreza. Miałam dni nieplodne... Okres mi sie spoznia. Czy moze byc to spowodowane takze tym, ze ostatnimi czasy chorowałam i zazywalam w wiekszych ilosciach wit. C i wapno? Jak mozna przyspieszyc okres, poniewaz bardzo się stresuje. Bo ciąże raczej wykluczam... Pozdrawiam, Julia! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja2010 Napisano Listopad 13, 2010 Hm nie jestes w ciazy ale zrob test. Nic dziwnego ze ci sie spoznia jak sie tak stresujesz;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Julia12 0 Napisano Listopad 14, 2010 ale tak patrząc obiektywnie, to nie realne zebym była? :) :D skoro mu nawet hmm dobrze "sie nie cieszył", bo test jeszcze bardziej mnie zeschizuje ;> :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Capricornus 0 Napisano Listopad 14, 2010 > skoro mu nawet hmm dobrze "sie nie cieszył" < yyyy, a o co chodzi, bo się pogubiłam w temacie :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Julia12 0 Napisano Listopad 14, 2010 w sensie, że nie stał mu ;)) tak w polowie twardy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach