Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kopernikbyłakobietą!

BOLI MNIE BRZUCH 28t.c,!!!!!!!!!!

Polecane posty

Jestem w 28t.c. zdenerwowałam się. Boli mnie brzuch, jest tak za każdym razem kiedy się zdenerwuje... Leżenie nic nie daje.... Może wiecie, jak temu zapobiec i czy przez taki ból może się coś stać.

Gość alaaa ma kotaaaa
no ale w sensie jak Cię ten brzuch boli ? żołądek, podbrzusze ? skąd my mamy wiedziec jak Cię brzuch boli kiedy się zdenerwujesz... zaparz sobie melisę, włącz spokojna muzykę i spróbuj się zrelaksować.

proszę, pomóżcie....

no masz rację, już mówię. boli mnie jak na @, mam skurcze. leżenie i uspokajanie się nic nie daje....

Gość alaaa ma kotaaaa
na skurcze polecam aspargin , możesz też łyknąć no-spe

Gość Kopernikbyłakobietą
Tego aspa coś tam nie mam, magnezu też, wezmę no spe... myślicie, że to dziecku szkodzi?

Gość alaaa ma kotaaaa
aspargin- radze kupić przy okazji w aptece naprawdę polecam a dziecku nic nie będzie, weź no-spe , zaparz melise jak masz i się połóż.

zrób jak dziewczyny radzą, a jak nospa nie pomoże to jedź na ip. Mi w 31tc zaczęły się bóle jak na @. Całe szczęście poleciałam od razu do szpitala. Leżałam tydzień, szyjka się skróciła z 5 na 2cm w ciągu kilku godz, ale leki pomogły i zatamowały skurcze. Gdybym czekała, urodziłabym

mnie tak brzuch pobolewał i jak wczoraj się okazało to szyjka macicy skrócila mi się do 1.5cm :/... bierz nospe, mi tak dziewczyny doradziły i rano przy wstawaniu nie zabolało