Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

CarrieBradshaw.

Ale ładna dupa!

Polecane posty

Gość hitlerowa.
zwykła wsza, szara myszka, brzydka jak ty 🖐️

Gość bezczelny nl
przez cały dzień odświeżam kafeterie z prędkością światła i z niecierpliwością oraz kutachem w ręku czekam, aż pojawi się Ona - uwielbiająca scat i pissing, księżniczka CarrieBradshaw. 🖐️

Gość kciukiem ehe
napisz do McCartney'a niech Ci poda namiar xD

Gość bezczelny nl
jem kupsko carrie polane musztardą francuską i przyzdobione wisienkami, popijam moją trzydniową spermą z piątego tłoczenia :classic_cool:

Gość bezczelny nl
wczoraj gdy była awaria na kafe wyszedłem pierwszy raz od miesiaca na miasto, wyrwałem kilka lachonów, bylo ciemno, po przyprowadzeniu ich do mojej chawiry okazało sie ze to tylko 3 wychudzone suczki

Gość bezczelny nl
czesto przed pojsciem spac wyobrazam sobie ze CariieBradshaw lezy obok mnie :classic_cool: a po chwili uprawiamy juz ostry, dziki sex w ubraniach.

Gość carriebradshaw. nl
za to ja przed snem wkładam sobie do kuciapy pionka od szachów wyobrazajac sobie ze to pytondżek bezczelnego.

Gość jarrek
nie jestem gejem wiec nie wypowiem sie na temat jego dupy .

Gość bezczelny nl
Skręcam wała z kołdry pod CarrieBradshaw. Ale to nie wszystko! Czasami spisuje posty Carrie do swojego tajnego notesu i w nocy, gdy mame i tate juz spia, odgrywam teatrzyk w którym gram dwie role - siebie i Carrie - wyobrażając sobie przy tym, ze jesteśmy małżeństwem i rozmawiamy ze sobą na rózne tematy :classic_cool:

Gość bezczelny nl
lubie gdy carrie dyma mnie od tyłu swoim dorobionym z plasteliny z domieszka modeliny kutachem :classic_cool: jeszcze lepiej gdy nałozy truskawkowego kondoma z wypustkami, czuje wtedy ze zyje.

Gość bezczelny nl
Co to kurrwa ma być ? Jakieś oceny za podszywy? Ja to robię dla przyjemności, więc nie oceniaj moich podszywów do kurrwy nędzy 🖐️

Gość no zlałam się
:D

Gość bezczelny nl
Co ty nie powiesz szmatko. Wczoraj mało co się nim nie zadławiłaś, tak bardzo chciałaś mi wychapać po same bilencje, gdybym nie odciągnął cię siłą to wyssałabyś mi pęcherz moczowy razem z moczowodami :classic_cool::D🖐️