Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość potrzebuje porady fachowca

pytanie odnośnie KEYBOARDU

Polecane posty

Chce kupic keyboard. Wiadomo wolalabym pianino lub fortepian ale z różnych względów nie mogę sobie na to pozwolic. Mam upatrzoną używaną Yamahe psr 500. Problem w tym, że jest to kilkuletnia Yamaha, długo używana przez posiadacza. Pytanie brzmi, czy jakoś dzwięku nie będzie znacznie gorsza od nowej Yamahy tego samego modelu. Może lepiej kupic używaną Yamahe gorszy model ale nowszą ( w sensie krócej używaną). Czy czas użytkowania z takiego sprzętu wpływa znacząco na jakośc dzwięku? Bardzo prosze o konkretne odpowiedzi.

Gość zenek77
Takie pytanie... czy masz komputer ?

Gość zenek77
Bo jeżeli tak to na twoim miejscu kupiłbym klawiaturę sterującą ( samo midi ) W takich urządzeniach klawiatury są lepszej jakości. Proponuję tez żebyś rozwazył zakup klawiszy z mechanizmem młotweczkowym.

Podpinasz takie coś do kompa ściągasz soft , którego jest naprawdę dużo i jedzesz z koksem yyy znaczy z rock'n'rollem albo jazzem :D

mam jeszcze jedno pytanie, gdyby doszło do zniszczenia klawiatury w takim keyboardzie, np jeden klawisz zostałby uszkodzony, to czy jest możliwośc naprawy?

W przypadku uszkodzenia klawiatury keyboardu, czy mozna naprawic popsute klawisze w keyboardzie, bede wdzięczna za odpowiedz.

Gość taka jedna....,
wszystko można tylko pytanie gdzie i jak zdobędziesz części (autoryzowany serwis powinien mieć)