Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hikarihikari

Sesja foto dla Noworodka!!

Polecane posty

Gość hikarihikari

Witam, jestem mamą 3 miesięcznej Matyldy, zajmuję się fotografią...szukam chętnej przyszłej mamusi, która chciałaby aby jej maluszek w pierwszych dniach swojego życia odbył sesje fotograficzną- wykonam ją całkowicie za darmo ( w domu rodziców maluszka oraz z ich udziałem) za możliwość udostępnienia owych zdjęć w swoim portfolio. Chodzi dokładnie o zdjęcia spiącego Maluszka w wiklinowych koszach, w wełnianych czapeczkach, w piórkach... wszystko w pełni bezpieczne bez narażania dzieciątka. Okolice sląska- mogę dojechać :) Rodziców chętnych do zobaczenia zdjec zapraszam na mojego bloga na którym ostatni wpis dotyczy podobnej sesji na mojej córeczce- niestety już troszkę za późno- bo ma 3 miesiące i cięzko ją było uspać ;) Zapraszam, Daria www.daria-jadczak.pl/blog/

Gość taka jedna black
boskie te fotki:)

Gość misia1111111111111111111111
zdjęcia są śliczne,no ale moja ma 9 m i mieszkam za daleko

Gość qwerty10293856
Piękne zdjęcia, szkoda że rodzę dopiero w maju i jestem z zachodniopomorskiego.

Gość a gdzie ta panna mloda w tram
pkach? kurde nie i skąd jest autorka bloga? Chyba slepa jestesm;/

Gość nio nio
a gdzie mieszkasz autorko? ja w białymstoku rodze na pocz stycznia

Gość hikarihikari
Mieszkam na Śląsku. Dokładnie w Bytomiu, ale na terenie śląska mogę dojechać.

Gość ____rodzice____
Wiek przedszkolny to szczególny okres w rozwoju dziecka. Do 6 roku życia następuje rzeczywisty rozwój mózgu. Im młodsze jest dziecko, tym szybciej przyswaja nowe informacje. Im później je przyswoi tym dłużej będzie trwał ten proces i będzie coraz trudniejszy. Niestety często nie zdajemy sobie z tego sprawy. Dlatego chcemy Państwu pomóc i zaproponować zestawy, pomoce naukowe do stymulacji dzieci w wieku przedszkolnym i wczesnoszkolnym. Produkty naszej firmy wspomagają wszechstronny rozwój dziecka, przygotowując do poznania i pojmowania wiedzy. Sprawią, że Wasze pociechy szybciej i pełniej rozwiną się poprzez zabawę. Zestaw nr 3 to pond 150 literek i znaków o wysokości 5 cm do samodzielnego przyklejenia na blok techniczny, ( blok nie wchodzi w skład zestawu). Idealna pomoc do nauki alfabetu, pierwszych wyrazów, prostych zdań. Litery wykonane są z najwyższej jakości miękkiej samoprzylepnej folii. http://allegro.pl/literki-do-nauki-alfabetu-czytnia-zestw-3-i1313276713.html http://allegro.pl/cyferki-naklejki-zestaw-edukacyjny-nr2-i1313720175.html http://allegro.pl/alfabet-litery-literki-naklejki-zestw-nr-1-i1313720239.html

Gość poszukaj jogurtow
ja tez nie moge znalezc panny mlodej w trampkach :o

Gość hikarihikari
przed chwilą modyfikowałam zdjęcia na blogu, całkiem możliwe że jakieś usunełam.

Gość świetne zdjecia
sama niedawno zafundowałam taką sesję mojemu synkowi, miał wtedy 2 tygodnie, super pamiątka takie zdjęcia:) Też jestem ze śląska a dokladnie z Zabrza. Mam nadzieję że ktoś się zgłosi na sesję. Szkoda że mój mały ma juz 4 miesiące, chętnie bym sie zgodziła:) Pozdrawiam

ja mam termin an poczatek maja. koncowka kwietnia. jestem z śląska a dokładnie Racibórz, ale nie wiem czy poczekasz aż tak długo.

Gość mamuńka
no to fajnie ,a wydaje sie blisko , ale jednak wybiore kogos innego bo ryzykowac niebede

Gość Martynaxx
Narodziny nowego członka rodziny to zawsze wydarzenie doniosłe i ważne. Każdą chwilę po przyjściu dziecka na świat chcielibyśmy zachować na długo. Jest to możliwe dzięki fotografii. Na zdjęciach zatrzymuje się czas i dzięki temu, możemy do pięknego okresu życia maluszka wrócić zawsze, gdy mamy na to ochotę i czas. Warto zdecydować się na profesjonalną sesje. http://drnews.kolobrzeg.pl/o-czym-nalezy-pami etac-organizujac-sesje-niemowleca/