Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sabaa88

urosly mi piersi

Polecane posty

Gość sabaa88

Witajcie! mam pewien problem i nie moge znalezc na niego odpowiedzi. Ostatnio zauwazylam ze urosly mi piersi i sa jedrniejsze, jakby spuchniete. Podejrzewalam ze jestem w ciazy ale zrobilam test, co prawda nie rano na czczo, tylko wieczorem, ale wynik byl negatywny. Dostalam tez ze dostalam, co prwada spoznionej prawie dwa tyg miesiaczki, ktora byla dziwna. Na poczatku nie bylo samej krwi tylko dziwne skrzepy, dopiero potem lekkie plamienie krwia. Czy mimo tego moge byc w ciazy? Moze powinnam powtorzyc test? dodam tez ze mam dziwne bole brzucha i czuje sie tez nie najlepiej. Kochalam sie z chlopakiem bez zabezpieczenia(stosunrk przerywany) wiec mogo dojsc do zaplodnienia. Biore tez tabletki po ktorych moge miec problemy z miesiaczkowaniem. Mam prawie 23 lata wiec zastanawiam sie czy mogly mi tak po prostu urosnac piersi? Bardzo mnie to niepokoi. Czy ktos ma podobny problem? Prosze o rade.

Gość oluniaaaaaaaa
w twoim wieku nie powinny rosnac juz piersi, powinnas powtorzyc test

Gość a jakie tabletki bierzesz?
Być może to one sąprzyczyną wszystkich objawów.

ja pitule to sie ciesz ja znam wiele lasek dużo starszych którym przy zmianie figury (wagi) zmieniły sie cyce ;-)

Gość sabaa88
moja waga sie nie zmienila. Na ulotce nie ma takich skutkow ubocznych. To lek na endometrioze. ale mam dziwne przecucie ze moge byc w ciazy, no ale to pewno tylko przeczucie.

Teoretycznie mogły, biust (podobno) rośnie do 25 roku życia, a zmienia się przez całe życie. No ale dla pewności powtórz test :)

też mam takie problem. brzuch mnie dziwnie boli. piersi wydają mi sięwiększe i sutki mnie bolą. i mam chuśtawke nastrojów